background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Να μπουν στο κόλπο θέλουν Τέμενη και ΑΕ Αιγίου

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική και μαζί της ο α΄ γύρος. Τα σωματεία στον β΄ όμιλο παίρνουν θέσεις για το υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Την πρώτη εξάδα απειλούν τέσσερις ομάδες με 19 βαθμούς στο -3 από την 6η θέση που βρίσκεται ο Φοίνικας / Ζήρια.

Ο Αστέρας Λεοντίου πρωταθλητής χειμώνα

Χωρίς να πείθει στα τελευταία παιχνίδια, ο Αστέρας Λεοντίου διατηρεί το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης στο φινάλε του α΄ γύρου, όμως: Εχει στην πλάτη του δυο σωματεία στον ένα βαθμό διαφορά, που είναι ο Απόλλων Αιγίου που στα τελευταία παιχνίδια επέστρεψε στις επιτυχίες και τον Ηρακλή Πατρών που έχει ενισχυθεί σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο.

Πολύτιμους βαθμούς χάνουν εντός Αχιλλέας και Φοίνικας / Ζήρια

Ο Αχιλλέας Καμαρών γνώρισε ακόμα μια ήττα στην έδρα του, αυτή την φορά 0-2 από τον Αστέρα Τέμενης και έχασε την ευκαιρία να καταλάβει την 2η θέση μαζί με Απόλλωνα Αιγίου και Ηρακλή.
Παρόμοια τύχη είχε και ο Φοίνικας / Ζήρια, που αν και ανανέωσε και ενίσχυσε σημαντικά το ρόστερ του, δεν μπόρεσε να επικρατήσει σε βάρος της Πάτρας 2005. Η ομάδα του Θανάση Νταγιούκλα γνώρισε την δυσάρεστη έκπληξη από την ήττα 1-2 και παρέμεινε στους 22 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή.

Νίκησαν και έπιασαν 19 βαθμούς ΑΕ Αιγίου και Αβυθος

Εκτός από τον Αστέρα Τέμενης και την Πάτρα 2005, στους 19 βαθμούς ανέβηκε επίσης η ΑΕ Αιγίου ύστερα από την μεγάλη σε έκταση νίκη 6-1 την ΑΕ Αρόης αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Επίσης η Αβυθος που παρέμεινε για μια ακόμα φορά πιστή στις εκτός έδρας επιτυχίες της, επικρατώντας 2-1 απέναντι στους Πετεινούς.
Αυτή η 4απλή συγκατοίκηση στους 19 βαθμούς, προσφέρει την ευκαιρία και την αισιοδοξία στους κατόχους να ελπίζουν στην κάλυψη της διαφοράς από τους προπορευόμενους.

Χαμηλά οι προερχόμενοι από την Α΄ κατηγορία

Ήρθαν από το μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ύστερα από τον υποβιβασμό τους Απόλλων Εγλυκάδας και Πανιώνιος / Αχιλλέας, χωρίς όμως να παρουσιάζουν κάποια σημάδια ανωτερότητας στους αντιπάλους τους, τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Περισσότερο ο λόγος για τον Πανιώνιο / Αχιλλέα που περιμέναμε να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, αφού η ομάδα της Εγλυκάδας είχε σκέψεις ακόμα και να αποχωρήσει από το φετινό πρωτάθλημα.

Μόνιμοι κάτοικοι στις τελευταίες θέσεις Πετεινοί και Αίας Π.

Στην πρόσφατη αγωνιστική οι Πετεινοί μείωσαν σε 1-2 το σκορ απέναντι στην Αβυθο, μετέφεραν την αγωνία στην ομάδα του Αλέξη Σπυρόπυλου, χωρίς συνέχεια όμως.
Ο ουραγός και χωρίς βαθμό Αίας Πατρών, ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 τον πρωτοπόρο Αστέρα Λεοντίου, που γρήγορα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και πήρε μια αγχώδη νίκη. Όλο και στενεύουν τα περιθώρια για τους κατόχους των δυο τελευταίων θέσεων, αφού όλο και μεγαλώνει η διαφορά από τα σωματεία που προπορεύονται.

Σίγησαν οι πρώτοι σκόρερς

Στη λίστα των πρώτων σκόρερς είχαμε λίγα πράγματα στην προηγούμενη 13η αγωνιστική
Γκολ είχαμε από τον Ευθυμίου της Αβύθου που ανέβηκε στα 7, όπως και ο Θεοδωρόπουλος της ΑΕ Αρόης.
Στα 6 γκολ είναι τώρα ο Δημήτρης Καραΐνδρος από τον Φοίνικα / Ζήρια, ενώ ο Μπάμπης Φούντζουλας

Οι σκόρερς στον 2ο όμιλο
9 γκολ Λαλιώτης Απόλλων
9 γκολ Βιολιτζής Απόλλων Εγλ.
8 γκολ Λόλης ΑΕ Αρόης
8 γκολ Κουμπέτσος Αβυθος
7 γκολ Ευθυμίου Αβυθος
7 γκολ Τέρπος Φοιν./Ζήρια
7 γκολ Ραυτόπουλος ΑΕ Αρόης
7 γκολ Γ. Μαρής Απόλλων
7 γκολ Σκέμπι Παν./Αχιλλέας
7 γκολ Θεοδωρόπουλος ΑΕ Αρόης
6 γκολ Δ. Καραΐνδρος Φοιν./Ζήρια
6 γκολ Βογιατζής Ηρακλής
5 γκολ Σπανός Αχιλλέας Καμ.
5 γκολ Χ. Μαρής Απόλλων
5 γκολ Μάλλιαρης ΑΕ Αρόης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr