background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Αστέρας Τέμενης 2-0 έφυγε νικητής από τις Καμάρες

Η ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 6-1 ΤΗΝ ΑΕ ΑΡΟΗΣ

Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη 2-1 ο Αστέρας Λεοντίου από τον ουραγό Αίαντα Π. και παρέμεινε στην κορυφή. Σε απόσταση ενός βαθμού ο Απόλλων Αιγίου 1-0 τον Πανιώνιο / Αχιλλέα και ο Ηρακλής Πατρών 5-1 τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Η ΑΕ Αιγίου 6-1 υποχρέωσε σε βαριά ήττα την ΑΕ Αρόης, που έχασε και πάλι έδαφος από την κορυφή.

Στις Καμάρες ο Αστέρας πιο συγκροτημένος και ουσιώδης, πήρε τη νίκη 2-0 από τον Αχιλλέα.

Ήττα εκτός προγράμματος για τον Φοίνικα / Ζήρια έχασε στην έδρα του 1-2 από την Πάτρα 2005.

Τέταρτη εκτός έδρας νίκη για την Αβυθο 2-1 τους Πετεινούς.

ΑΕ Αιγίου – ΑΕ Αρόης 4-1

Καταιγιστική η ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα, …σκόρπισε με 6-1 την ΑΕ Αρόης στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο για το ιστορικό Προσφυγικό σωματείο, με τον Σανδραβέλη να πετυχαίνει τα μισά, κάνοντας μάλιστα αρχή στο πάρτι που θα ακολουθούσε με το 1-0 στο 17΄. Τα άλλα γκολ του ίδου ήσαν το 2-0 στο 26΄ και το 5-1 στο 66΄. Ο Μπάσα είχε δυο εύστοχα πέναλτι για το 3-0 στο 29΄ και το 4-1 στο 52΄, αφού δυο λεπτά νωρίτερα είχε μειώσει η ομάδα της Αρόης σε 1-3 με τον Θεοδωρόπουλο. Το κερασάκι στην τούρτα από τον Τζιαντομένικο στο 73΄ το τελικό 6-1 για τη μεγάλη σε έκταση νίκη της ΑΕ Αιγίου.
ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Γκιζέλης, Λάμκα (82΄ Μούζος), Μάλλιος, Μητσης, Ε. Εριόλ, Τζιαντομένικο, Γκραικιώτης (82΄ Τίκο), Σανδραβέλης (74΄ Αλεξόπουλος), Α. Αϊντίν (85΄ Σωτηρόπουλος), Μπάσα (74΄ Καπετσώνης).

Φοίνικας / Ζήρια – Πάτρα 2005 1-2

Απίστευτη εξέλιξη είχε το παιχνίδι στην Ζήρια, με την φιλοξενούμενη Πάτρα 2005 να προηγείται με το αυτογκόλ του Αναστόπουλου στο 17΄ και να διαμορφώνει το 1-2 στο 75΄ Νωρίτερα ο Δημήτρης Καραΐνδρος με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Καυγά είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1, όμως οι χαμένες ευκαιρίες από τον Φοίνικα / Ζήρια, τον οδήγησαν σε μια ήττα εκτός προγράμματος.
Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια με φάουλ του Καυγά στο α΄ ημίχρονο και ακόμα δυο με τον Τέρπο στην επανάληψη.
Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος (46΄ Τέρπος), Χριστόπουλος, Κουκίδης, Χρυσανθόπουλος, Γλωσσίδης (80΄ Εργκι), Νικολακόπουλος, Γ. Καραΐνδρος, Δ. Καραΐνδρος, Καυγάς, Δαλιάνης (70΄ Ψυχογιάννης).

Πετεινοί – Αβυθος 1-2

Πάλι επιτυχία εκτός έδρας η Αβυθος που φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι με τους Πετεινούς, έχοντας το υπέρ της 2-0 από το πρώτο 10λεπτο. Στο 8΄ ο Ευθυμίου ελίχθηκε στην αντίπαλη περιοχή και άνοιξε το σκορ, το διπλασίασε ο Κανελλής που ήταν αποδέκτης ύστερα από οργανωμένη επιθετική προσπάθεια στο 10΄. Οι Πετεινοί επέστρεψαν γρήγορα στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 1-2 με τον Μαλλιούκη στο 15΄, χωρίς όμως να είναι σε θέση να αλλάξουν τα πράγματα μέχρι το φινάλε.
Αβυθος: Χατζηάι, Ρόζος (60΄ Δημουλάς), Βλαχοσωτήρος, Χριστόπουλος, Φιλιππάτος, Χρυσανθόπουλος (80΄ Ψηλός), Καρβέλας, Σκανδάμης (46΄ Γαβαλάς), Κανελλής, Ευθυμίου, Μποδιώτης (89΄ Χυτήρης).

Αχιλλέας Καμαρών – Αστέρας Τέμενης 0-2

Έγιναν ευκαιρίες για γκολ από το α΄ ημίχρονο στο τοπικό ντέρμπι των Καμαρών. Πρώτα από τον Αστέρα που απείλησε με τον Τάφα στο 2΄ και έσωσε πάνω στη γραμμή ο Σπανός και στο 28΄ με την κεφαλιά του Μαυρούλια να αποκρούεται από τον Γκόντα.
Σειρά πήρε ο Αχιλλέας με τον Κανάγια στο 34΄ από την πάσα του Παπασπυρόπουλου και στο 35΄ κεφαλιά άουτ ο Σπανός από το κόρνερ του Χύσα.
Στο 40΄ ο Νικολακόπουλος αποκρούστηκε από τον Γκόντα και στο 43΄ είχε δοκάρι ο Κανάγιας.
Το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε μέσα από δυο φάσεις. Στο 54΄ ο Κανάγιας πήρε από τον Χύσα και σε θέση για γκολ αποκρούστηκε από τον Μπαλαφούτη.
Στην κόντρα ο Αστέρας με την μακρινή πάσα του Θεοδωρόπουλου έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Π. Κουτρουμπίνα που πλάσαρε επιτυχώς για το 0-1 στο 55΄.
Πριν κάνει το 0-2 ο Θεοδωρόπουλος με γυριστό βολέ στο 78΄, ο Μπούρδος στο 73΄ αποκρούστηκε από τον Μπαλαφούτη.
Ο Αχιλλέας που πίεσε για να μπει στο παιχνίδι ήταν ανούσιος, είχε την κεφαλιά άουτ του Τσαμτσούρη στο 85΄ από το κόρνερ του Ραμαντάνη και στο 88΄ ο Γιαννόπουλος στην τελευταία φάση του Αστέρα δεν μπόρεσε μετά την πάσα του Τάφα να νικήσει τον Γκόντα.
Αχιλλέας: Γκόντας, Παπασπυρόπουλος (65΄ Τσαμτσούρης), Χύσα, Σπανός, Ασημακόπουλος, Ζαρκάδας, Πέτση, Μπούρδος (79΄ Ντακούλιας), Καρέλας, Μούκας (79΄ Λουράκης), Κανάγιας (84΄ Βαφειάδης).
Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Γκιόκα (74΄ Λελούδας), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αγγελόπουλος, Νικολακόπουλος, Τάφα, Μαυρούλιας (86΄ Γιαννόπουλος), Μανίκας, Π. Κουτρουμπίνας.

Απόλλων Αιγίου – Πανιώνιος / Αχιλλέας 1-0

Το γρήγορο γκολ του Μετζάι στο 10΄ με σουτ εκτός περιοχής έκρινε και την τύχη του αγώνα στην Ροδιά ανάμεσα στον Απόλλωνα Αιγίου και τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.
Αξιόμαχο συγκρότημα αυτό των φιλοξενούμενων, απάντησε στις δικές του ευκαιρίες απέναντι σε αυτές του Απόλλωνα, που όμως είχε την ουσία και πήρε τη νίκη.
Απόλλων: Βουλιέρης, Σανδραβέλης, Παπασούλης, Κατσαρός, Χίλα, Τσαμολιάς (83΄ Μητσόπουλος), Παλαιολογόπουλος (67΄ Κεφαλωνίτης), Τίτο, Λαλιώτης, Μετζάι (67΄ Ράνγκα), Θεοδωρακόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr