background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στην πρώτη 4άδα η Αιγείρα / Ακράτα 4-0 τον Δαβουρλή

ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΑΡΗΣ 1-0 ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Στα Καλάβρυτα οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Αρη Π., αδικούνται από το τελικό 0-1 που διαμορφώθηκε στο 94΄.

Στην κοινή έδρα των Προσφυγικών, ο τυπικά γηπεδούχος και 2ος της βαθμολογίας ΑΠΣ Πάτραι γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Π. και τέθηκε εκτός 4άδας, με την απόσταση από τον πρωτοπόρο Αρη να μεγαλώνει στους εννέα βαθμούς.

Στο Κάνιστρας ο Κεραυνός είχε το σκορ της αγωνιστικής, επικρατώντας με το 8-0 απέναντι στην Θύελλα Αιγίου.

Επιασε 3η θέση η Αιγείρα / Ακράτα ύστερα από 4-0 σε βάρος του Δαβουρλή και παίζει τώρα με την ισόβαθμη Νίκη στο Προάστειο.

Δεν είχε πρόβλημα στο Ρίο η Νίκη Προαστείου πήρε τη νίκη από τον τοπικό Αετό με …καθαρό σκορ 5-1.

Την ανοδική αγωνιστική πορεία του πιστοποίησε ο Πήγασος και κόντρα στον Αχαϊκό. Νίκησε 5-0 με τα τέσσερα γκολ από τον Αποσκίτη.

Αιγείρα / Ακράτα – Δαβουρλής 4-0

Τρία γκολ στο α΄ ημίχρονο και ένα ακόμα στο ξεκίνημα της επανάληψης, έδωσαν την ευκαιρία στην Αιγείρα / Ακράτα να έχει ένα εύκολο απόγευμα αντιμετωπίζοντας τον Δαβουρλή, τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά να ξεκουράσει παίκτες.

Το άσχημο σε αυτή τη νίκη ήταν ο τραυματισμός του Κυρίκου στο 25΄ που έγινε αναγκαστική αλλαγή και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι που ακολουθεί στο Προάστειο απέναντι στη Νίκη.
Στο 3’ ο Ταρνάρης είχε δοκάρι και στο 17΄ ο Ροδόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ταρνάρη και γρήγορα ο Δημήτρης Μητρόπουλος διαμόρφωσε με ατομική προσπάθεια στο 21΄ το 2-0.

Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Οικονόμου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Τσεκούρας στο 4-0.

Ανέκοψαν ρυθμό στη συνέχεια οι γηπεδούχοι για να ολοκληρωθεί με το 4-0 η συνάντηση στο γήπεδο Ακράτας.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Οικονόμου, Μαγγίνας, Καραχάλιος (60΄ Λέση), Κουτρόπουλος Μαχαίρας, Τσεκούρας (60΄ Αλέφαντος), Δ. Μητρόπουλος (75΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Κυρίκος (25΄ λ.τ. Ν. Σταυρόπουλος), Ροδόπουλος

ΑΕ Καλαβρύτων – Αρης Πατρών 0-1

Δυνατό παιχνίδι στα Καλάβρυτα και χωρίς φάσεις στο α΄ μέρος με χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρξε καμιά τελική στις δυο εστίες.

Στο β΄ ημίχρονο αν και ο προπονητής Κωστής Βλάχος είχε πολλές απουσίες και μόλις 12 παίκτες στη διάθεσή του, είδε την ομάδα του να μπαίνει δυνατά, να διεκδικεί στα ίσα το θετικό αποτέλεσμα από τον πρωτοπόρο Αρη και να χάνει δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Γιώργο Τσαβαλά στο 80΄ και τον Μάριο Μητρόπουλο στο 85΄.

Στις καθυστερήσεις ο Αρης πήρε μια ανέλπιστη νίκη όταν στο 94΄ ο Μητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ και με δύσκολη γυριστή κεφαλιά ο Σπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του νεοαποκτηθέντος τερματοφύλακα των Καλαβρύτων, Ναβροζίδη.

ΑΕ Καλαβρύτων: Ναβροζίδης, Σαλάι, Παπαδόπουλος (80΄ Αχ. Δαφαλιάς), Ιωάννου, Σκιαδάς, Αλεξόπουλος, Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Ντάτσι, Ντολάνι, Γ. Τσαβαλάς.

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου – Θύελλα Αιγίου 8-0

Πολύ βαριά ήττα γνώρισε στο γήπεδο Κάνιστρας η Θύελλα Αιγίου από τον Κεραυνό. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να σημειώνουν γκολ από το 2ο λεπτό με τον Αγγελή που έκανε καρέ τερμάτων.
Από το α΄ ημίχρονο είχε ανοίξει η ψαλίδα στο σκορ 5-0 για τον Κεραυνό, που εκτός από το αυτογκόλ του Ράμμου, είχε ακόμα στους σκόρερς τους: Μπάρλα, Βερβίτα και Μπούρδο.

Θύελλα Αιγίου: Μεντελόπουλος, Ράμμος, Νικολάου, Αθανασίου, Ραυτόπουλος (46΄ Αποστολόπουλος), Σωτηρόπουλος, Μυλωνάς (72΄ Σωτηρόπουλος), Γκοτσόπουλος, Τσέλα (46’ Αγγελόπουλος), Μακρυγιαννάκης, Κουνάβης (46΄ Ριτσινιάς).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr