background img
banner
banner

Για νικηφόρο ξεκίνημα στον β΄ γύρο ο Παναιγιάλειος την Κυριακή στο Μεσολόγγι

Καθημερινά στις προπονήσεις του Παναιγιάλειου ο Σωτήρης Πίσπας και κάτω από τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας αρχίζει να αισθάνεται τον ρόλο του στη νέα του ομάδα και την αγωνιστική συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Σε δυνατό πρόγραμμα και με όρεξη από τους μελανόλευκους πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση, από την οποία απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Κραγιόπουλος και Πλατυκώστας. Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής με το Μεσολόγγι οι τιμωρημένοι Κραγιόπουλος και Φωκαΐδης.

Υπολογίζουν στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι στον Παναιγιάλειο

Αρχίζει από την Κυριακή η αντίστροφη μέτρηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο, με την έναρξη του β΄ γύρου. Το παιχνίδι στο Μεσολόγγι είναι στα μέτρα του Παναιγιάλειου που θα επιδιώξει τη νίκη για να συνεχίσει τις επιτυχίες στη νέα χρονιά και να περιμένει τα δυο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Ερμιονίδα και Μύκονο.

Αρκετή όρεξη για προπόνηση και …φωτογράφιση είχαν στην προπόνηση της Πέμπτης οι μελανόλευκοι. Ποζάρουν: Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Σκούτας

Κόρινθος – Ρόδος το ντέρμπι

Το μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο το μεσημέρι της Κυριακής (14:00). Η γηπεδούχος Κόρινθος έχασε βαθμούς με την ισοπαλία 2-2 στην Κω, ενώ η Ρόδος ηττήθηκε στην έδρα της 0-1 από την Θύελλα Ραφήνας. Το θέλουν και οι δυο πολύ αυτό το παιχνίδι για να διατηρήσουν επαφή με την κορυφή και θα πέσουν …κορμιά για την τελική επικράτηση.
Η απίστευτη πορεία της Θύελλας Ραφήνας που την έφερε στην 2η θέση, την υποχρεώνει να διεκδικεί ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο ΠΑΟΒ παίζει πάλι εκτός, προερχόμενος από το «διπλό» στο Αργος (0-1).

Πολύτιμο έδαφος έχασε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Αστέρας Βάρης, γνωρίζοντας δυο ήττες, ενώ είχε ισοπαλίες στα άλλα δυο. Υποδέχεται τώρα τον Βύζαντα για να νικήσει και να σταματήσει επιτέλους το κακό.

Ο Πανελευσινιακός μετά τη βαριά ήττα 1-4 στη Σύρο θα παίξει στην Ελευσίνα με τον Παναργειακό.

Ο Ιάλυσος περιμένει στη Ρόδο αγχωμένος από την βαθμολογική του θέση την Μαρκό, που κατατάσσεται στους δύσκολους αντιπάλους.

Παίζουν νωρίς σε τέσσερα γήπεδα

Εκτός από το παιχνίδι της Κορίνθου με την Ρόδο που ξεκινά στις 14:00, υπάρχουν ακόμα τρεις συναντήσεις που ξεκινούν νωρίτερα.

Στις 11:00 η μεθεπόμενη αντίπαλος του Παναιγιάλειου Ερμιονίδα θα υποδεχτεί την Μύκονο, με τους δυο αντιπάλους να «καίγονται» για βαθμούς.

Στις 12:00 η Εράνη που άφησε καλές εντυπώσεις στην Αβυθο με τον Παναιγιάλειο θα παίξει με τον ΑΟ Πυλίου, σε ένα ακόμα παιχνίδι με αντιπάλους ευρισκόμενους στη ζώνη κινδύνου.

Στις 13:30 είναι το σπουδαίο νησιώτικο ντέρμπι ΑΕΡ Αφάντου – Ελλάς Σύρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr