background img
banner
banner

Χρήστος Γούτος: Η «μάσκα» έπεσε, η «κρυφή» ατζέντα για «χαράτσια» φανερώθηκε, η πολιτική εξαπάτηση των δημοτών αποδείχθηκε!!

Με αφορμή την απόφαση της δημοτικής αρχής να αυξήσει τα δημοτικά τέλη κατά 47%, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» της μείζονος αντιπολίτευσης, Χρήστος Γούτος, δηλώνει: «Τώρα είναι η ώρα του «ταμείου», μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Αιγιάλειας. Είναι η ώρα που από τη θεωρία και τα «εύκολα λόγια», περνάμε στην πράξη. Μια πράξη… γνώριμη από τα παλιά, που η νέα δημοτική αρχή έκανε πολλούς συμπολίτες να πιστέψουν ότι θα αλλάξει.

Δυστυχώς για τον τόπο μας, δεν υπήρχε ποτέ αυτή η πρόθεση αλλαγής. Υπήρχε μόνο, το προεκλογικό προσωπείο!! του κυρίου Καλογερόπουλου. Χθες, στο Δημοτικό Συμβούλιο, η «μάσκα»… έπεσε και αποκαλύφθηκε διάπλατα η πολιτική υποκρισία που διακατέχει τον επανεκλεγέντα δήμαρχο.

Αφορμή,η απόφαση της δημοτικής αρχής για αύξηση των δημοτικών τελών κατά 47%!!!

Περιμέναμε από τον δήμαρχο, έστω και την ύστατη ώρα, να αναθεωρήσει και να πάρει πίσω αυτή την πρόταση. Να αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που θα προκαλέσει στην τοπική κοινωνία, στους δημότες, στους επαγγελματίες, στην τοπική οικονομία.

Πρόκειται για μια φοροεπιδρομή στο εισόδημα των δημοτών, άνευ προηγούμενου: υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, στα τέλη ύδρευσης και στα τέλη της άρδευσης , σε μια εποχή που οι αγρότες μας στενάζουν !!

Είναι ένα ποσοστό αύξησης πρωτοφανές και τρομακτικό! Ένα «χαράτσι» που επιβάλλεται σε μία εποχή εξαιρετικών δυσκολιών για κάθε πολίτη που αγωνίζεται να αντισταθεί στη δυσοίωνη οικονομική πραγματικότητα. Και τώρα έχει μπροστά του και τον Δήμο σε ρόλο «αντιπάλου», αντί «φίλου», «στυλοβάτη» και «υποστηριχτή». Όταν προεκλογικά, μιλούσαμε για έναν Δήμο «φιλικό» στους πολίτες, «ανοιχτό», που να νοιάζεται για τις δυσκολίες της καθημερινότητας, εννοούσαμε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που σήμερα φανερώνει η δημοτική αρχή, η οποία αδίστακτα έρχεται να προσθέσει «βάρη» στους δημότες.

Πρόκειται για την πλέον προφανή πολιτική εξαπάτηση πολιτών σε εκλογές.

Δυστυχώς, αυτή είναι μόνο η αρχή…

Θα ακολουθήσουν κι άλλες «αποδείξεις» της «κρυφής» ατζέντας του δημάρχου και των συνεργατών του…

Αυτή είναι η διαφορά του «ΧΤΕΣ» με το «ΑΥΡΙΟ» για την οποία μιλούσαμε προεκλογικά.

Όμως, εμείς, θα είμαστε εδώ!

Πιστοί στην αποστολή μας, να ασκήσουμε δίκαιη αντιπολίτευση, προασπίζοντας τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των συμπολιτών μας, να ενημερώνουμε τους δημότες και να ασκούμε κριτική για τις κακές και άδικες πολιτικές του Δήμου. Να σταθούμε απέναντι στα σχέδια εκείνα που θα ανοίξουν καινούργιες «πληγές» στον τόπο μας και θα «βαθύνουν» (αντί να επουλώσουν) τις «πληγές» που είχε ήδη ανοίξει η ίδια στείρα και αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθήθηκε, από τον ίδιο άνθρωπο, τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια…».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr