background img
banner
banner

Συγκρότηση Επιτροπών με τη συμμετοχή και μελών της αντιπολίτευσης

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ

Από ομόφωνες αποφάσεις χαρακτηρίστηκε η ψηφοφορία στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας για τη συγκρότηση των Επιτροπών του δήμου. Μάλιστα, εν αντιθέσει με τα μέλη που προτάθηκαν για το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ, υπήρξε σύμπνοια και μεταξύ των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με τη μείζονα αντιπολίτευση να ζητά σε αρκετές περιπτώσεις από την ελάσσονα να προτείνει πρόσωπα προερχόμενα από τις τάξεις της, αλλά και την ελάσσονα να ψηφίζει υπέρ.

Στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας πρόεδρος επανεκλέγεται ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος με αντικαταστάτη τον Δημήτρη Ελευθεριώτη. Η Επιτροπή πλαισιώνεται και από εκπροσώπους εκπαιδευτικών και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Στη Γνωμοδοτική Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αιγιαλείας ορίστηκαν οι εξής: Αριστείδης Τηλιγάδης, Ρωξάνη Μακρή, Παναγιώτης Κατσαούνης, Ηλίας Μίλτος, Δημήτρης Νταβαντζής, Χρήστος Ρίζος, Χρήστος Κανελλής, Ευγενία Παλαιολόγου.

Στην Επιτροπή Εκτίμησης αξίας ακινήτων ορίστηκε ο Βασίλης Χριστόπουλος με αντικαταστάτρια τη Μαρία Σταυροπούλου, ενώ από την αντιπολίτευση προτάθηκε ο Σωτήρης Ταξιαρχόπουλος με αντικαταστάτη τον Παρασκευά Σπυρόπουλο.

Η συγκρότηση της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών έγινε ορισμό των Μαρίας Σταυροπούλου με αντικαταστάτη τον Γιώργο Φραγκονικολόπουλος και από την αντιπολίτευση του Μιχάλη Κυριακόπουλου με αντικαταστάτη τον Γιώργο Μεντζελόπουλο. Ως δημότης συμμετέχει ο Γιώργος Τσομής.

Στην Επιτροπή για την παραλαβή του φυσικού εδάφους των εκτελούμενων δημοτικών έργων ορίστηκαν οι Παναγιώτης Ανδριόπουλος με αντικαταστάτη τον Βασίλη Χριστόπουλος και ο Σωτήρης Ταξιαρχόπουλος με αντικαταστάτη τον Παρασκευά Σπυρόπουλο.

Στην Επιτροπή σύνταξης κτηματολογίου του Δήμου Αιγιαλείας ορίστηκαν οι Βασίλης Χριστόπουλος με αντικαταστάτρια τη Μαρία Σταυροπούλου και Γιώρογς Γιοβάς με αντικαταστάτη τον Μιχάλη Κυριακόπουλο.

Στην τριμελή Επιτροπή εκτίμησης ζημιών από θεομηνίες (πλημμύρες από αρδευτικά αυλάκια, από αγωγούς ύδρευσης κ.λπ.) ορίστηκαν οι Δημήτρης Φιλιππάτος, Νίκος Καραΐσκος και Γιώργος Μεντζελόπουλος.

Στην Επιτροπή καταστροφής άχρηστου υλικού του Δήμου Αιγιαλείας ορίστηκαν οι Μαρία Σταυροπούλου, Νίκος Καραΐσκος, Γιώργος Γιοβάς και Γιώργος Μεντζελόπουλος.

Ως εκπρόσωποι του Δήμου Αιγιαλείας για τη συμμετοχή στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Επιτροπή ελέγχου σταυλισμού ζώων και επιχειρήσεων επεξεργασίας ζωικών προϊόντων ορίστηκαν οι Κώστας Βούλγαρης και Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Ως εκπρόσωποι του Δήμου Αιγιαλείας στη γνωμοδοτική Επιτροπή για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ορίστηκαν οι Βασίλης Χριστόπουλος και Δημήτρης Μπούνιας.

Ως εκπρόσωπος του Δήμου Αιγιαλείας, για τη συμμετοχή στην Επιτροπή του άρθρου 35 του υπ’ αριθ.20 Γενικού Κανονισμού Λιμένων ορίστηκε ο Βασίλης Χριστόπουλος με αντικαταστάτη τον Παναγιώτη Ανδριόπουλο.

Τέλος, ως έβδομο μέλος στην επιτροπή των ΚΑΠΗ προτάθηκε από την αντιπολίτευση και ορίστηκε η Ρένα Γεωργιάδου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr