background img
banner
banner

Για τα μάτια μιας γυναίκας…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΞΥΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΞΗΡΟΛΙΘΙΩΝ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΠΟ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟ

Έντονος διαπληκτισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Ξηρολιθίων στο Αίγιο όταν νεαρός επετέθη σε άλλον νεαρό, προκαλώντας του τραύματα και ετράπη σε φυγή μόλις παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι. Το θύμα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ανθρώπου που του επετέθη, ο οποίος αναγνωρίστηκε και από άλλους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος του ΕΠΑΛ.

Το συμβάν διαδραματίστηκε έξω από τη σχολική μονάδα του ΕΠΑΛ της οδού Ξηρολιθίων, όταν έπειτα από το τελευταίο κουδούνι στο σχόλασμα, το 19χρονο θύμα κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει ακριβώς έξω από το σχολείο. Όταν ξεκίνησε άρχισε να τον πλευρίζει ένα άλλο Ι.Χ. το οποίο τελικά του “έφραξε” εντελώς τον δρόμο, έτσι ώστε να μην μπορεί να κινηθεί ούτε εμπρός ούτε πίσω. Ο 20χρονος δράστης εξήλθε με αστραπιαίες κινήσεις από το αυτοκίνητό του, άνοιξε την πόρτα του οχήματος του 19χρονου και άρχισε να τον χτυπάει με βία και να τον βρίζει.

Οι δύο νεαροί βρέθηκαν για πολλά δευτερόλεπτα σε μία ιδιαίτερα άγρια σύρραξη, συμπλοκή η οποία έληξε με την παρέμβαση κάποιων πιο ψύχραιμων που βρέθηκαν στο σημείο και είδαν το περιστατικό. Αμέσως μετά, ο 20χρονος τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του όπου μέχρι το βράδυ διέφευγε της σύλληψης.

Μήνυση από το θύμα – Η Αστυνομία αναζητούσε τον δράστη

Η Αστυνομία τον αναζητούσε, καθώς το θύμα και η οικογένειά του, κατέθεσαν μήνυση κατά του 20χρονου πρώην μαθητή της ίδιας σχολικής μονάδας, τον οποίο γνωρίζουν και ξέρουν τα πλήρη στοιχεία του. Το θύμα φέρει εμφανή τραύματα. Ο δράστης παρέμενε ασύλληπτος και η αιτία της διένεξης – σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν – ήταν μία κοπέλα, που για τα… μάτια της και την καρδιά της, έγινε η επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο νεαροί άνδρες να διαπληκτιστούν και να λογομαχήσουν εκτεταμένα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Σχόλια

  • Αθώοι!! Έτσι κάνουν οι φυσιολογικοί γάτοι τον Γενάρη.

    Kostas Zanakis 10/01/2024 10:43

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr