background img
banner
banner

Ο Αθηνόδωρος βραβεύει τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ 12ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο σύλλογος στίβου του Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” θα πραγματοποιήσει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο, Ψαρών 6, (Μυρτιά) την ετήσια γιορτή βραβεύσεων των αθλητών που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, καθώς και την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ειδική βράβευση θα γίνει στην χρυσή Ολυμπιονίκη στη Βαρκελώνη το 1992 στα 100μ. εμπόδια, και νυν αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η οποία θα δώσει το “παρών” και την επόμενη ημέρα στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας. Τον οποίο συνδιοργανώνει με το Δήμο Αιγιαλείας, στα πλαίσια της θεσμοθετημένης τοπικής εορτής για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας.

Αυξάνουν οι συμμετοχές για τον 12ο ημιμαραθώνιο

Όλο και περισσότεροι σπουδαίοι δρομείς δηλώνουν συμμετοχή στον 12ο ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας. Στις πιο πρόσφατες εγγραφές: ο αθλητής της ομάδας Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ Νικόδημος Νικολακέας με ατομικό ρεκόρ μαραθωνίου 2:31:14, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στον Ημιμαραθώνιο , αθλήτρια της ομάδας Ο.Κ.Α. Καβάλας , Ισμήνη Παναγιωτοπούλου, ένας από του κορυφαίους δρομείς ορεινού τρεξίματος και μέλος εθνικής ομάδας, αθλητής της Νίκης Βυρώνα, Μανώλης Πούρικας, ο πρωταθλητής Ελλάδας στα 3km στίπλ και 8km Ανωμάλου δρόμου, αθλητής της ομάδας του ΑΓΣ Ιωαννίνων, Νέστορας Κολιός, ο νικητής του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης 2023 και αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης, Αντώνης Παπαδημητρίου, ο πρωταθλητής Ελλάδας 10km Ανωμάλου δρόμου αθλητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργος Μίνος και οι σύλλογοι «ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ» Πατρών και ΑΟ “ΠΕΛΟΨ” Πατρών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr