background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κερδίζει σε βαθμολογία και ρόστερ ο Φοίνικας / Ζήρια

ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ

Μετά τον Δημήτρη Καραΐνδρο και ο δίδυμος αδελφός του Γιώργος (φωτο) κατέληξε στον Φοίνικα / Ζήρια, που πρόσφατα είχε ανακοινώσει και τον Δημήτρη Καυγά.
Την προηγούμενη 12η αγωνιστική ο Φοίνικας / Ζήρια πραγματοποίησε τη νίκη της ημέρας επικρατώντας εκτός έδρας του πρωτοπόρου Αστέρα Λεοντίου και πλησίασε στους δυο βαθμούς την κορυφή. Οι προσθήκες στο έμψυχο υλικό ανεβάζουν την ισχύ στο σωματείο του προπονητή Θανάση Νταγιούκλα και τον κατατάσσουν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Απόλλωνα Αιγίου

Προκρίθηκε στο κύπελλο την περασμένη Τετάρτη ο Απόλλων Αιγίου και την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 3-0 στην Αβυθο την τοπική ομάδα. Δυο σημαντικές νίκες για την ομάδα της Νικολέττας Ράπτη, η οποία προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες. Αξίζει να σημειωθεί ότι έλυσαν την συνεργασία τους με τον Απόλλωνα δυο έμπειροι βασικοί ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος και ο Χάρης Μαρής.
Η τεχνική ηγεσία ήδη έχει κάνει κινήσεις στην προετοιμασία να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα κενά και ο χρόνος θα δείξει πόσο το έχει καταφέρει.

Πρώτη ήττα στην Τέμενη ο Αστέρας

Πριν συναντηθεί ο Αστέρας με τον Ηρακλή, είχε στην Τέμενη τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι τον υποχρέωσαν στην πρώτη του φετινή ήττα και επίσης δείχνουν πιο δυνατοί με την επιστροφή του επιθετικού Μπάμπη Φούτζουλα.

Τελειώνει τον α΄ γύρο με τοπικό ντέρμπι ο Αχιλλέας

Με δυο νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια ο Αχιλλέας Καμαρών επέστρεψε στο προσκήνιο και σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.
Στην ομάδα του Φώτη Φιτσιάλου επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με το οποίο ολοκληρώνεται ο α΄ γύρος. Παράλληλα αντίπαλος είναι ο Αστέρας Τέμενης στο μοναδικό ντέρμπι της Αιγιάλειας που περιλαμβάνεται στην 13η αγωνιστική.

Τέμενη, Αβυθος και ΑΕ Αιγίου στους 16 βαθμούς

Οι ήττες που γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική (Τέμενη, Αβυθος και ΑΕ Αιγίου), τους διατήρησαν στην 7η θέση με 16 βαθμούς. Μαζί τους βρίσκεται και ο Απόλλων Εγλυκάδας ύστερα από τη νίκη του 2-1 σε βάρος της ΑΕ Αιγίου.

Ξεχωρίζει το γκρουπ της πρώτης εξάδας

Αστέρας Λεοντίου, Απόλλων Αιγίου, ΑΕ Αρόης, Ηρακλής Π., Αχιλλέας Καμαρών, Φοίνικας / Ζήρια, έχουν αρχίσει να απομακρύνονται από τις υπόλοιπες ομάδες, δημιουργώντας το δικό τους ξεχωριστό γκρουπ, το οποίο θα διεκδικήσει και τις δυο θέσεις ανόδου.

Μάλιστα για την ερχόμενη 13η αγωνιστική αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι Πετεινοί – Αβυθος, σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχουμε καμιά συνάντηση ανάμεσα στους πρωτοπόρους, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τις ομάδες που ακολουθούν από την 7η θέση μέχρι το τέλος της βαθμολογίας.

Βελτίωση οι Πετεινοί σταθερά ουραγός ο Αίας Πατρών

Αντίθετα με τον ουραγό Αίαντα Π. που ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό ύστερα από 12 αγώνες, οι Πετεινοί από την προτελευταία θέση έχουν παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση, είναι όμως δύσκολο να καλύψουν τις αποστάσεις που τους χωρίζουν από τα σωματεία που προπορεύονται.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr