background img
banner
banner

Ανασύσταση του ΤΕΣΟΠΠ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε συγκρότηση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αιγιαλείας προχώρησε ο δήμος με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου. Ως γνωστόν, το ΤΕΣΟΠΠ αναλαμβάνει τον συντονισμό δράσης σε ό,τι αφορά την πρόληψη αλλά και την καταστολή σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Το νέο Όργανο αποτελείται από τα εξής μέλη: Τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, ως Πρόεδρο. 2. Τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας ή τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος, σε περίπτωση απουσίας ή νόμιμου κωλύματος του Προέδρου, τον αναπληρώνει. 3. Τον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας. 4. Τον Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας. 5. Τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου. 2 6. Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου. 7. Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας. 8. Τον Προϊστάμενο Λιμενικής Αρχή (Γ΄ΛΤ Αιγίου) Αιγίου ή εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του. 9. Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) . 10. Τον ανώτερο Διοικητή Φρουράς ή τον νόμιμο αντικαταστάτη του Κ.Ε.Τ.Χ. Πάτρας. 11. Εκπρόσωπο του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Ελλάδας (Ε.Κ.Α.Β. 3η Περιφέρεια) 12. Τον Προϊστάμενο του Δασαρχείου Αιγίου. 13. Τον Προϊστάμενο Αυτοτελούς Τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας.

Δύναται να καλούνται με απόφαση Δημάρχου στις συνεδριάσεις του ΤΕΣΟΠΠ, στελέχη όλων των κυβερνητικών, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, εταιρειών κοινής ωφέλειας, παραχώρησης έργων υποδομής, εποπτευόμενων φορέων του Δημοσίου , στελέχη λοιπών φορέων της χωρικής του αρμοδιότητα, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων της έδρας του Δήμου, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι υπηρεσιών. Η θητεία του λήγει στο τέλος θητείας της δημοτικής αρχής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr