background img
banner
banner

Γιόρτασε τα 23 χρόνια ζωής ο Απόλλων με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ: «ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ»

Στα 23 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα πρωταθλήματα στάθηκαν ο πρόεδρος Θανάσης Σπυρόπουλος και ο προπονητής Γιάννης Παλαιολογόπουλος. Η διοίκηση εξακολουθεί να απαρτίζεται από τα τότε ιδρυτικά μέλη, που παράλληλα ήσαν και ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Αιγίου.

Θεώρησαν αναγκαίες ανάλογες συγκεντρώσεις που στοχεύουν στην ομόνοια και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας, που προβάλλουν την συνέχεια και την προοπτική που μπορεί να έχει ένας σύλλογος.

Ίδια η φιλοσοφία με βασικό πάντα πυλώνα την ακαδημία, την χαρά, την διασκέδαση και την ποδοσφαιρική βελτίωση των αθλητών στις τεχνικές αρετές και δεξιότητες για την προώθησή τους στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Σε ένα δύσκολο και πολύπλευρο άθλημα φέτος ο Απόλλων πορεύεται επιτυχώς στην Β΄ κατηγορία αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα και τους τραυματισμούς που παρουσιάζονται και λειτουργώντας με πέντε ομάδες στα πρωταθλήματα ΕΠΣΑ.

Υπογραμμίστηκε η ποιοτική δουλειά της προπονήτριας Νικολέττας Ράπτη, η οποία και από τη δική της πλευρά φροντίζει ώστε τα παιδιά να διαμορφώνουν δυνατό χαρακτήρα, να προετοιμάζονται με σωστά εφόδια στην κοινωνία, να αντιμετωπίζουν με τόλμη και αποφασιστικότητα το μέλλον.

Επίσης τονίστηκε η καλή και εμπεριστατωμένη δουλειά που γίνεται στην αντιμετώπιση για τον επηρεασμό της ψυχολογίας στις μικρές ηλικίες μέσα από τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο έχει νίκες, ήττες, χαρά, απογοήτευση, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με διάθεση και θετική σκέψη. Πάντα όμως με την απαραίτητη υποστήριξη από τους γονείς για να έχουν το αποτέλεσμα που πρέπει.
Μέσα από αυτές τις επεξεργασμένες από την ομάδα διαδικασίες, δεν σημαίνει ότι όλοι θα γίνουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Δεν παύει όμως να προσπαθούν, έχοντας το δικαίωμα στο όνειρο.
Θα γίνουν όμως σωστοί άνθρωποι, σωστοί χαρακτήρες και αργότερα γονείς.

Οι βραβεύσεις

Όπως πάντα οι βραβεύσεις του σωματείου της περιοχής μας, έχουν γνώμονα το ήθος, τη συνέπεια σε όλες τις προπονήσεις και τις δραστηριότητες, την αγωνιστικότητα την μαθητική και Πανεπιστημιακή πρόοδο.

Για φέτος οι επιλογές ήσαν:

Ο Ανδρέας Κατσαρός που ξεκίνησε μικρός στην ακαδημία κάνοντας παράλληλα και στίβο. Πέρασε στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών και βραβεύτηκε από τον πρόεδρο Θανάση Σπυρόπουλο. Να σημειωθεί ότι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα υπήρξε και ο πατέρας του Τρύφων.

Ο Μάριος Τίτο που πέτυχε στο ΑΕΙ Οικονομικών Τρίπολης και βραβεύτηκε από τον αντιπρόεδρο Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

Ο Φλοριάν Ντόγια που είχε αριστεύσει στην β΄ γυμνασίου με 19 και 3/14 πήρε το βραβείο του από την Νικολέττα Ράπτη.

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος που ολοκλήρωσε την Α΄ γυμνασίου με 19 και 10/15 τιμήθηκε από την γενική γραμματέα Ασημίνα Λαμπροπούλου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Καρατζάς που έχει τον 16χρονο τώρα γιο του Ανδρέα στην ομάδα έχοντας ξεκινήσει από την ακαδημία.

Ο 69χρονος εκπαιδευτικός Σωτήρης Γιαννόπουλος, ο οποίος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ευρισκόμενος στην περιοχή μας δεν έπαψε να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους αθλητές του Διακοπτού, της Φλόγας, της Ροδιάς και του Απόλλωνα. Μάλιστα ο Γιάννης Παλαιολογόπουλος θυμάται τον «Δάσκαλο» να του δίνει συμβουλές και τρόπους που πρέπει να αγωνίζεται.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr