background img
banner
banner

Εξαιρετικές εμφανίσεις και μετάλλια για τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου | ΦΩΤΟ

ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ “ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Δύο χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός του τμήματος στίβου της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου στο γήπεδο «Λαδόπουλου» στην Πάτρα.

Ο σύλλογος του Αιγίου συμμετείχε με 40 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών. Από 9 ετών (Γ’ Δημοτικού) έως και την κατηγορία Ανδρών – Γυναικών. Ανάμεσα σε περίπου 850 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα που έλαβαν μέρος στους αγώνες η ομάδα του Αιγίου για άλλη μια φορά τα πήγε εξαιρετικά.

Αναλυτικά πήραν μέρος στις κατηγορίες Κ18 και Ανδρών – Γυναικών:

Δημητρακόπουλος Κ., Καχιόπουλος Χ., Σαμίκος Π., Γιορντάνοβα Θ., Καλλιπολίτη Φ.

Στην κατηγορία Κ16 οι: Θεοφανόπουλος Π., Παρασκευάς Μ., Κολλάτος Γ., Μόσχου Μ., Ντερέκη Α.

Στην κατηγορία Κ14 οι: Καραμάνος Κ., Καραχάλιος Γ., Κολλάτος Σ., Ξυλιάς Δ., Τρίψας Η., Καρίνου Ε., Κιτσάτη Ν., Κόλα Ε., Ροζή Α., Σαμίκου Ν., Φλουτσάκου Γ., Φλωράκη Χ.

Στην κατηγορία Κ12 οι: Θεοφανόπουλος Ν., Καραμάνος Π., Κουμπέτσος Ν., Ραμπαβίλας Α., Σαμοϊλής Μ., Σούλη Α., Τρέπας Χ., Σπυρόπουλος Π., Καραμάνου Κ., Μακαρώνα Α., Μόσχου Ο., Μούγια Π., Ξυλιά Ε., Οικονόμου Π., Παπαδοπούλου Κ., Τρίψα Δ., Φατσή Χ., Φλωράκη Κ.

Τα δύο χρυσά κατέκτησαν η Ν. Σαμίκου στα 60μ εμπόδια και ο Ν. Θεοφανόπουλος στα 50μ., ασημένια ο Γ. Καραχάλιος στα 60μ. εμπόδια και ο Π. Σαμίκος επίσης στα εμπόδια και χάλκινα ο Δ. Ξυλιάς στα 1200μ. η Θ. Γιορντάνοβα στα εμπόδια.

«Όλα τα παιδιά πήγαν εξαιρετικά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ενώ παράλληλα έδειξαν πλούσιο ταλέντο και λαμπρό μέλλον! Η ομάδα μας δίνει μεγάλη σημασία σε όλα τα παιδιά και οι προπονήσεις γίνονται με σοβαρότητα και στόχο. Κάθε προπονητής αναλαμβάνει ξεχωριστή κατηγορία αθλητών/τριών και αποτελείται από μικρά τμήματα.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώνονται και να εξελίσσονται όσο μεγαλώνουν. Βήμα – βήμα προς την κορυφή!
Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που είναι μαζί μας και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε όλοι στην ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και της ομάδας μας αλλά και όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος στους αγώνες.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων για την άψογη πραγματικά διοργάνωση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr