background img
banner
banner

Η «παρέα της Τρίτης» έκοψε πίτα την Τετάρτη!

Ήταν καλοκαίρι του 2016 όταν μερικοί καλοί φίλοι του προέδρου του Συλλόγου της Αλυκής, Νίκου Παπαδόπουλου, με πρωτεργάτη τον ίδιο, «ίδρυσαν» την «παρέα της Τρίτης». Κάθε Τρίτη βράδυ γινόταν μία μάζωξη σε ταβέρνα της περιοχής και όσοι πιστοί προσέρχονταν για φαγητό και κουβεντούλα. Το ραντεβού σταθερό, η παρέα μεγάλωσε, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, σε διαφορετικό μαγαζί και τον Νίκο Παπαδόπουλο οργανωτή στο τσιμπούσι.

Η «παρέα της Τρίτης» λοιπόν, έκοψε την πίτα της την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου (βόλεψε καλύτερα), στο κατάστημα του Παντελή Αγγελόπουλου στον οικισμό Μεσσηνέζη με γιουβαρλάκια στο μενού, επιθυμία του ιδρυτικού μέλους Ηλία Καψιώτη.

Το παρών έδωσαν οι: Νίκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Καψιώτης, Αρίστος Τηλιγάδης, Διονύσης Λουκόπουλος, Σταύρος Καραδημητρόπουλος, Σωκράτης Μαυρίδης, Γιάννης Μεντζελόπουλος, Πάνος Κουτρόπουλος, Γιώργος Παξιμάδης, Κώστας Παπαγιαννόπουλος, Βασίλης Ζαφειρόπουλος, Θανάσης Κάλπης, Πάνος Γεωργακόπουλος, Θανάσης Τραγότσαλος, Λίτσα Μπουρνά, Νίκος Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος.

Το φλουρί της πίτας, χορηγία του Πάνου Κουτρόπουλου, κέρδισε άλλος αρτοποιός, ο Άρης Τηλιγάδης και το δώρο αντιστοιχούσε σε ένα σετ κορδόνια, που ο Άρης χάρισε στη μοναδική γυναίκα της παρέας Λίτσα Μπουρνά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr