background img
banner
banner

Εθιμοτυπική αλλά άκρως ουσιαστική συνάντηση με τον Μητροπολίτη

ΕIΧΕ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΙΝΩΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΤΣΙΚΑ

Σε πολύ καλό κλίμα και με πνεύμα συνέχισης της πολύ καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η συνάντηση μεταξύ του Μητροπολίτη κ. Ιερωνύμου και της αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργίας Ντάτσικα.

Η κ. Ντάτσικα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν εκεί όπου συζήτησαν εκτενώς θέματα των χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους που κατοικούν στα Καλάβρυτα και την Αιγιάλεια, των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως των δομών Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων και το Ίδρυμα Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος» που λειτουργεί στο Αίγιο. Τα ιδρύματα αυτά προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στην ευρύτερη επαρχία της Ιεράς Μητροπόλεως και τυγχάνουν και της στήριξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Στήριξη και άριστη συνεργασία

΄΄Με ιδέες και κατευθύνσεις, που λαμβάνονται και εκπορεύονται από το ευέλικτο και δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο, η δραστηριότητά τους στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας, είναι σημαντική και πολύτιμη΄΄, ανέφερε η κ. Ντάτσικα μετά τη συνάντηση, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχαριστίες της για τη συνεργασία και τη στήριξη που προσφέρει η Ιερά Μητρόπολης Αιγιαλείας. Ομοίως και ο Μητροπολίτης μίλησε για μία άριστη συνεργασία, τονίζοντας πως η Περιφέρεια αποτελεί σημαντικό βοηθό στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στα δύο Ιδρύματα, στα οποία βρίσκουν καταφύγιο γέροντες της Επαρχίας της.

Σημειωτέον ότι η Περιφέρεια στηρίζει το σπουδαίο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, υποστηρίζοντας και οικονομικά μέρος του έργου της για τα ιδρύματα, διαθέτοντας ένα κονδύλι για το καθένα σε ετήσια βάση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr