background img
banner
banner

Σε κλίμα χαράς και με δημιουργική διάθεση

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Σε χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γραφείου της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Αίγιο, πριν από λίγες ημέρες, στο κατάστημα «Λιόπετρο» στη Φωνησκαριά Αιγίου.

Στην ετήσια εκδήλωση παραβρέθηκαν περίπου 25 άτομα, στελέχη της ασφαλιστικής εταιρείας αλλά και άμεσοι συνεργάτες, δίνοντας έτσι δυναμικό “παρών” και μεταδίδοντας σε όλους μία πολύ καλή και κεφάτη διάθεση. Ο διευθυντής του γραφείου Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είναι στο «τιμόνι» της Εθνικής Ασφαλιστικής Αιγίου περίπου… 40 συναπτά έτη, ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε εργαζόμενους και συνεργάτες για την απόδοσή τους και το πελατολόγιο, ενώ κόβοντας την πίτα δήλωσε βαθιά συγκινημένος για την ομάδα του, που όπως ανέφερε, είναι μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα λόγια του συνεργάτη της Εθνικής Ασφαλιστικής, Προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας Σταύρου Καραδημητρόπουλου ο οποίος ευχαρίστησε την εταιρεία για την κοινωνική της προσφορά και ευχήθηκε δημιουργικό και επιτυχές 2024 σε κάθε επίπεδο. ΄΄Ευχαριστώ τους συνάδελφους και την γραμματεία για την καλή και ομαδική συνεργασία, ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε, όπως πάντα, δίπλα τους΄΄, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι, το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε η λογίστρια – φοροτεχνικός Δήμητρα Αγγελοπούλου ενώ όλοι οι συμμετέχοντες, μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια τόσο για τον χώρο όσο και για τους μουσικούς που πλαισίωσαν την όμορφη βραδιά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr