background img
banner
banner

Ευχές, δράση και αγώνες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας η «Ένωσις Χειριστών Βοηθών Εσκαπτικών και Ανυψωτικών Ηλεκτροκίνητων & Φορτικών Μηχανημάτων παντός τύπου Περιφέρειας Αιγιαλείας» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου.

Το Σωματείο τίμησαν με την παρουσία τους από την πλευρά του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Λειβαδίτης και το Μέλος του Δ.Σ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος και από πλευράς Ομοσπονδίας Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Ελλάδος “ΟΧΜΕΕ”, ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Βασίλειος Δημούδης.
Στην εκδήλωση παρευρέθη επίσης ο πρώην Διευθυντής του Εργοστασίου ΑΥΡΑ 3Ε Αιγίου Φώντας Κατεργάρης. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Κουτσουμπής, στην τοποθέτησή του ανέπτυξε τις δράσεις του Σωματείου και ανέδειξε τους επιτυχείς αγώνες που έγιναν το 2023.

΄΄Οι αγώνες όμως δεν σταματούν εδώ΄΄, όπως τονίστηκε τόσο από το Σωματείο όσο και από τον Πρόεδρο του Ε.Κ. Αιγίου αλλά και τον Γραμματέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΟΧΜΕΕ. ΄΄Μέσα στο 2024 θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ασφάλεια και την προάσπιση των δικαιωμάτων μας΄΄.

Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση πλούσιων δώρων.

Τέλος το Σωματείο με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις της Αιγιάλειας για την προσφορά των δώρων που κληρώθηκαν στα μέλη του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr