background img
banner
banner

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις στον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο Αιγίου

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ – ΡΑΚΑΔΙΚΟ “ΟΡΕΣΤΗΣ”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του ρακάδικου – μεζεδοπωλείου “Ορέστης”΄, στην παραλία Αιγίου, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του ΙΝΟΑ. Παράλληλα έγιναν και βραβεύσεις που εκκρεμούσαν από την αγωνιστική σεζόν του 2023 με την απονομή των βραβείων στους τρεις πρώτους νικητές.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος με τον νέο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ανδρέα Οικονόμου, οι οποίοι έδωσαν την υπόσχεση ότι μέσα στην τρέχουσα θητεία της δημοτικής αρχής θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες, ώστε να πάρει “σάρκα και οστά” η κατασκευή της μαρίνας. Πάγιο αίτημα πολλών χρόνων του ΙΝΟΑ, στο οποίο αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Ομίλου Χαράλαμπος Παναγιωτακόπουλος.

Δ. Καλογερόπουλος: “Όραμά μας η γενικότερη ανάπλαση της παραλιακής ζώνης”

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Αιγιαλείας μίλησε για γενικότερη ανάπλαση της λιμενικής ζώνης και όχι μόνο την κατασκευή μαρίνας.
Πρόκειται για μία σειρά εργασιών και παρεμβάσεων που θα γίνουν στο επόμενο διάστημα. “ Αποτελεί το όραμα της νέας δημοτικής αρχής και πλέον έχουν μπει οι βάσεις καθώς αποφασίστηκε ομόφωνα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, παρόντος και εμού, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αιγιαλείας και του Λ.Τ.”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Η σύμβαση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Υπουργείου Τουρισμού για την αναβάθμιση επιλεγμένων τουριστικών λιμένων σε όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και το λιμάνι του Αιγίου. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην λιμενάρχης Αιγίου Μιχάλης Κωστάκης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στις παρακάτω ιστιοδρομίες:

ΔΙΑΚΟΠΤΟ (14/5/2023)
1. NEMESIS, με κυβερνήτη τον Γιάννη Κορομηλά
2. MAST IV, με κυβερνήτη τον Μάριο Πολυδωρόπουλο
3. ARGO, με κυβερνήτη τον Μιχάλη (Λάκη) Κωστόπουλο

ΛΟΓΓΟΣ (28/5/2023)
1. NEMESIS
2. MAST IV
3. IASON, με κυβερνήτη τον Ηλία Γεωργίου

ΡΟΥΜΕΛΗ (18/6/2023)
1. NEMESIS
2. ARGO
3. TOPAS, με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Θεοφανόπουλο
4. ARGO,

Nα σημειωθεί ότι, στο πρόγραμμα του 2023 προστέθηκε για πρώτη φορά και ο αγώνας τεσσάρων ημερών “ράλι Κορινθιακού”, το οποίο έγινε για τελευταία φορά πριν από δέκα χρόνια και εντάχθηκε ξανά στο πρόγραμμα γιατί οι άνθρωποι του ΙΝΟΑ θέλουν να αναβιώσει ξανά. Διεξήχθη από την Παρασκευή 30 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr