background img
banner
banner

Β΄ ΕΣΚΑ-Η: Αναμενόμενη ήττα της ΕΦΑ από τον ισχυρό Υπερίωνα Αμαλιάδας (58-73) | ΦΩΤΟ

Με το “αριστερό” μπήκε στα πλέι οφ της Β΄ ΕΣΚΑ-Η η ΕΦΑ καθώς έχασε με 73-58 στο κλειστό του Αιγίου από τον πανίσχυρο Υπερίωνα, μια ομάδα που δεν έχει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας τη 17η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια! Πρόκειται για την αναπτυξιακή ομάδα του Κοροίβου Αμαλιάδας (Α2 Εθνική) που αποτελείται από ταλαντούχους Παίδες και εφήβους η οποία βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο της Α2.

Η ΕΦΑ προσπάθησε όσο μπορούσε και μάλιστα το τελικό σκορ κρίνεται ιδιαίτερα “τιμητικό” καθώς στα μισά της τέταρτης περιόδου βρέθηκε πίσω με 25 πόντους, αλλά χάρη σε δύο συνεχόμενα τρίποντα του Γαστουνιώτη και την έξοχη απόδοση σε όλο το ματς του Αλέξη Παρίση (25π.) κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά. Να σημειωθεί, ότι στην κανονική περίοδο στον 2ο όμιλο, ο Υπερίων πέτυχε συντριπτικές νίκες στα περισσότερα παιχνίδια του, με διαφορές που ξεπερνούσαν και στους 30 ή και 40 πόντους  (86-38 τη ΓΕ Σκιλούντος, 84-38 την Ήλιδα, 83-41 τον Αχαϊκό κλπ).

Από τους φιλοξενούμενους εντυπωσίασε ο 17χρονος γκαρντ Χρήστος Τσίπας, ο οποίος έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του Κοροίβου στην Α2 και μάλιστα πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Εφήβων! Πέτυχε 32 πόντους, προσφέροντας και θέαμα με τρία εντυπωσιακά καρφώματα και μαζί με τον Αλεξανδρόπουλο και τον Κοντόπουλο, επιθετικά ήταν… όλη η ομάδα του Υπερίωνα.

Διαιτητές: Μπολάνο – Κουτσαντώνης

Δεκάλεπτα: 12-24, 25-44, 41-61, 58-73.

ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ (Ερίκος Σένα): Ανδρίτσος, Μέρμηγκας 4, Τσινούκας, Τριανταφυλλόπουλος 2, Βαγενάς 4, Παπαδάκος, Παρίσης 25(3), Πανουργιάς 1, Ρομποτής 1, Τεμπέλης 2, Γαστουνιώτης 13 (2), Βούλγαρης 6.

ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Γιώργος Λεβεντούσης): Σκλάβος, Τσίπας 32(3), Θεοδωρακόπουλος, Ν. Τραγουστής 2, Δ. Τραγουστής, Αλεξανδρόπουλος 12, Κοντόπουλος 10, Καλοπίσης 8(2), Μουζάκης, Δρακόπουλος 3, Αδαμόπουλος 6(1).

Η βαθμολογία των πλέι οφ

Υπερίων 10

Αχαϊκός 8

———————————-

Κρόνος 7

Σοπωτό 7

ΕΦΑ 6

ΕΣ Ιτεών 4

Η επόμενη αγωνιστική (20/4)

ΕΣ Ιτεών – ΕΦΑ Αιγίου

Κρόνος – Αχαϊκός

Υπερίων – Σοπωτό


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr