background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Μόνο δυο παιχνίδια ορίστηκαν την Κυριακή

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η μεθεπόμενη 33η προτελευταία αγωνιστικά και δόθηκε μια μέρα περιθώριο ξεκούρασης για τις περισσότερες ομάδες, ορίζοντας τα παιχνίδια τους το Σάββατο.
Στα δυο παιχνίδια της Κυριακής έχουμε τρεις ομάδες από την Ρόδο. Είναι το Ροδίτικο ντέρμπι ΑΕΡ Αφάντου – Ιάλυσος στις 16:00 και στις 13:00 το νησιώτικο ντέρμπι Ρόδος – Ελλάς Σύρου.

Πρωί η χθεσινή προπόνηση του Παναιγιάλειου
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση του Παναιγιάλειου και το θετικό για τον Περικλή Παπαποστόλου είναι ότι δεν συμπλήρωσε κάποιος παίκτης κάρτες. Σταθερά αρνητικό οι απουσίες των τιμωρημένων Παύλου Λιάτου και Κώστα Χάμου, που επιστρέφουν την τελευταία και προτελευταία αγωνιστική αντίστοιχα.
Το θέμα που πάει να πάρει διαστάσεις στον Παναιγιάλειο, είναι ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να μπλέξει η ομάδα στην κόκκινη γραμμή. Οι 48 βαθμοί δεν φαίνονται αρκετοί για να εξασφαλίσουν την αποφυγή περιπέτειας, ενώ δύσκολο είναι και το πρόγραμμα με τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια. Το Σάββατο στην Ραφήνα, στο φινάλε στα Φιλιατρά και ενδιάμεσα στην Αβυθο με την Κόρινθο.

Ο Παναργειακός
δυο συνεχόμενα
παιχνίδια εντός έδρας
Στις πρώτες θέσεις το ενδιαφέρον μονοπωλείται τις τελευταίες αγωνιστικές ανάμεσα σε Παναργειακό και Κόρινθο.
Πέρασε νικηφόρα από την Αβυθο το σωματείο του Αργους και πλέον απομένει να συνεχίσει με νίκες βηματίζοντας στον δρόμο για τον τίτλο. Έχει τα δυο επόμενα παιχνίδια στο Αργος με ΑΟ Πυλίου και Ρόδο, πριν ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Βάρδα με τον ΠΑΟ.
Η Κόρινθος πριν έρθει στην Αβυθο να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο υποδέχεται την Ερμιονίδα και την 34η τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην Κόρινθο με τον ΑΟ Πυλίου. Ελπίζει να χάσει κάπου βαθμούς ο Παναργειακός.

Κρίσιμη συνάντηση
στο Αφάντου
Η ΑΕΡ Αφάντου με τον Ιάλυσο θα τα παίξουν όλα για όλα στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή, αφού κάθε αρνητικό αποτέλεσμα σε φέρνει και πιο κοντά στον …γκρεμό.
Οι δυο αντίπαλοι έχουν κοινό στόχο με τον Παναιγιάλειο και η γηπεδούχος ΑΕΡ Αφάντου έχει 46 βαθμούς, ενώ ο Ιάλυσος ισοβαθμεί με τον Παναιγιάλειο στους 48.

Θέλει να ξεφύγει από την ζώνη μπαράζ ο ΠΑΟ Βάρδας
Δύσκολο για τον ΠΑΟ Βάρδας να αποφύγει τουλάχιστον το μπαράζ της 11ης θέσης, αφού για να καταφέρει την άμεση παραμονή του θα πρέπει να πάρει όλα τα παιχνίδια και παράλληλα να τα χάσουν Ιάλυσος και Παναιγιάλειος.
Το εντός έδρας παιχνίδι στην Βάρδα με τον Βύζαντα, το βλέπει σαν μια αρχή για «ψαλίδισμα» της διαφοράς αφού η Μύκονος παίζει στην Βάρη με τον Αστέρα και η ΑΕΡ Αφάντου με τον Ιάλυσο.

Τι θα κάνουν οι ομάδες
που έχουν ήδη υποβιβαστεί;
Ένα βασικό ερώτημα που αφορά τα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι το τι θα πράξουν τα έξι σωματεία που έχουν χάσει την κατηγορία και μαθηματικά.
Υπάρχουν παιχνίδια βαθμολογικής σημασίας που συμμετέχουν και κανείς δεν ξέρει πως θα πράξουν. Κίνητρο δεν υπάρχει, πολύ πιθανό οι διοικήσεις να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα με τα ακριβά συμβόλαια δημιουργώντας έτσι αποδυνάμωση του ρόστερ, ενώ αν συναντήσουν αντίπαλο που θα δείξει διατεθειμένος να προσφέρει κάποιο «δώρο» για να πάρει το παιχνίδι, τότε πως θα αντιδράσουν;
Είναι πολλές οι επτά συν μια ομάδες που κατευθύνονται στα τοπικά πρωταθλήματα και δυστυχώς από νωρίς έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση αρνητικά για τους έξι τελευταίους: Μεσολόγγι, Ερμιονίδα, Εράνη, Βύζα, Πανελευσινιακό, ΑΟ Πυλίου.

Ο Αναστάσης Παλούμπης
στο Κόρινθος – Ερμιονίδα
Στην παρέα του διαιτητή Βασίλη Θωμά από το Σύνδεσμο Κεφαλληνίας / Ιθάκης θα είναι δυο Αχαιοί διαιτητές. Ο Δημήτρης Γαλάνης και ο Αναστάσης Παλούμπης.
Ο Αιγιώτης βοηθός διαιτητή Παλούμπης ανεβαίνει σταθερά και άξια τα ιεραρχικά σκαλοπάτια της διαιτησίας, λαμβάνοντας ψηλές βαθμολογίες στις κριτικές των παρατηρητών.

Σερραίος διαιτητές και
Αθηναίοι βοηθοί στη Ραφήνα
Ο Σερραίος διαιτητής Κωνσταντίνος Σαφούρης / Αργυρόπουλος θα διευθύνει το παιχνίδι στη Ραφήνα ανάμεσα στην Θύελλα και τον Παναιγιάλειο. Βοηθοί του οι: Πέτρος Ρούσσος και Δημήτρης Αθανασάκης από τον Σύνδεσμο Αθήνας.

32η αγωνιστική –Οι διαιτητές
Σάββατο 21/04 -16:00
Θύελλα Ραφ – Παναιγιάλειος: Σαφούρης/Αργυρόπουλος (Σερρών)
Εράνη – ΑΕ Μεσολογγίου: Κ. Οικονόμου (Αχαΐας)
Κόρινθος – Ερμιονίδα: Θωμάς (Κεφ./ Ιθάκης)
Πανελευσινιακός – Μαρκό: Δημαράκης (Δωδεκανήσου)
ΠΑΟ Βάρδας – Βύζας: Ζυγάς (Αιτ/νίας)
Παναργειακός – ΑΟ Πυλίου: Λαθύρης (Ευρυτανίας)
13:00 Αστέρας Βάρης – Μύκονος: Αλατσάκης (Λέσβου)
Κυριακή 21/04
13:00 Ρόδος – Ελλάς Σύρου: Δημητρακόπουλος (Αθήνας)
16:00 ΑΕΡ Αφάντου – Ιάλυσος: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr