background img
banner
banner

Συνάντηση Θ. Λουλούδη με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητήριου ΑχαΐαςΘεόδωρος Λουλούδης,συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, όπου τον υποδέχτηκαν οι κ.κ. Ερμίνα Διονυσάτου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου,Ζαφειρόπουλος Κώστας, πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ., Μακρής Μάκης, Ειδικός Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου, Στελλάτος Ανδρέας, Ταμίας και Ρούπας Γιάννης,μέλος Δ.Σ.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκανθέματα και τέθηκαν προβληματισμοί που αφορούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που καθημερινά αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν οι μικρές κυρίως τοπικές επιχειρήσεις, με όλους τους παρευρισκόμενους να συμφωνούν ότι «η καθημερινότητα των εμπόρων αποτελεί πλέον ένα αγώνα επιβίωσης και όχι ανάπτυξης».
Αφού υπογραμμίστηκαντα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης στήριξης από τα Υπουργεία, της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, του μη φιλικού τρόπου φορολόγησης των εμπόρων κ.α., έγινε εκτενής αναφορά τόσο στην άμεση ανάγκη συνεργασίας του τοπικού επιχειρηματικού κλάδου με το Επιμελητήριο Αχαΐας με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη του ιδίου του κλάδου, αλλά και της περιοχής γενικότερα αλλά και στους τρόπους που μπορεί αυτή να επιτευχθεί.
*Ο Θεόδωρος Λουλούδης είναι Υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αχαΐας και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr