background img
banner
banner

Κατασκευή περίφραξης στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου

ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στις παρεμβάσεις εκείνες που είχαν συζητηθεί προ ημερών και είχαν κριθεί απαραίτητες και από την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου στο Αίγιο. Η αρχή γίνεται με την κατασκευή περίφραξης στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας, έργο εκτιμώμενης αξίας 74.315,57 ευρώ.

Η σχετική έγκριση της μελέτης, του προϋπολογισμού και του τρόπου εκτέλεσης του έργου έγινε την περασμένη εβδομάδα από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου. Την μελέτη εκπόνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου και προβλέπει την κατασκευή περίφραξης περιμετρικά του κτιρίου που στεγάζεται το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πάτρας στο Αίγιο.

Η περίφραξη αυτή κρίνεται σκόπιμη για λόγους ασφάλειας των σπουδαστών και έχει σκοπό τον περιορισμό του προαυλίου χώρου. Το έργο προϋπολογισμού 59.931,91€, με απαιτούμενη πίστωση προς έγκριση 74.315,57€ (λόγω Φ.Π.Α. 24% 14.383,66€), θα εκτελεστεί με συνοπτικό διαγωνισμό από τον Δήμο Αιγιαλείας και θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμου Αιγιαλείας.

Η μελέτη αφορά κατασκευή περίφραξης περιμετρικά του κτιρίου που στεγάζεται το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πάτρας στο Αίγιο. Η περίφραξη αυτή κρίνεται σκόπιμη για λόγους ασφάλειας των σπουδαστών και έχει σκοπό τον περιορισμό του προαυλίου χώρου. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε ενενήντα ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr