background img
banner
banner

A.O. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Έχασε με 3-0 σετ στην Κατερίνη από τον Πιερικό

ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ  ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Δεν τα κατάφερε στην Κατερίνη ο Α.Ο. Αιγιαλέων για την 8η αγωνιστική των πλει άουτ της preleague των Ανδρών γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ από τους γηπεδούχους. Έτσι ο Πιερικός έμεινε πρώτος στη βαθμολογία, με τον αγώνα Πανερυθραικού – Άρη να εκκρεμεί, ενώ ο ΑΟ Αιγιαλέων παρέμεινε στην τρίτη θέση ισόβαθμος με την ομάδα της Ερυθραίας, που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Όπως όλα δείχνουν, και αν δεν κάνει κάποια έκπληξη ο υποβιβασμένος Πανιώνιος στα ματς που θα αντιμετωπίσει τον Άρη και τον Πανερυθραϊκό, η ομάδα της Αιγιάλειας πιθανότατα θα πρέπει να νικήσει και τα δύο παιχνίδια που απομένουν για να αποφύγει το μπαράζ παραμονής. Το ερχόμενο Σάββατο θα παίξει στην Κομοτηνή, με την ακριτική ομάδα να είναι σίγουρα η μία ομάδα του μπαράζ (και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της), και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί στο Αίγιο τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ένα παιχνίδι που ίσως είναι ο τελικός της χρονιάς και για τις δύο ομάδες.

Στο ματς του Σαββάτου ο Αιγιαλέων ήταν ανταγωνιστικός στα δύο πρώτα σετ απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης. Ήταν κοντά μέχρι τον 20ο πόντο αλλά τελικά οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 25-21 και 25-22 αντίστοιχο. Το τρίτο σετ ήταν τυπική διαδικασία με τον Πιερικό να το κατακτά εύκολα με 25-16  και πλέον του φτάνει μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια για να μη μπλέξει σε περιπέτειες. Οι 21 βαθμοί του αρκούν και μαθηματικά για να αποφύγει τη διαδικασία του μπαράζ.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κατσιούλης, Γραμματεία: Ντόβα, Παρατηρητής: Θεμελής.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Κώστας Σαρρής): Δημητριάδης, Γρηγοριάδης, Χήρας, Ντος Σάντος, Τσαλικιάν, Λαμπρινός / Παπαδημητρίου (λ), Γερομίχαλος, Μούρτζιος.

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος – Παναγιώτης Ρουμελιώτης): Λουπ, Δημησιάνος, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Δασκαλόπουλος, Σαλαβασίδης, Σύρος (λ), Καραγιώργος (λ), Βασιλάκος, Νανόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χασάπης, Σωκράτους, Μούρτζης, Σαλίτ.

*Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα του Πιερικού στο facebook

Pre League Ανδρών – Δ’ Όμιλος – 8η αγωνιστική

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ανδρέας Βαρίκας: ΓΣ Πανιώνιος – ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής 1-3
Διαιτητές: Βελώνης, Μαύρος., Γραμματεία: Ψάρρα, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρρας): Φύτρος, Κουτσουρής (λ), Σαλωνίτης, Καφούρος (λ), Λέλος, Βασιλακόπουλος, Κάλφας, Κωνσταντινίδης, Κουφόπουλος, Χατζηνικολάου, Μπεζάνι, Βλαβιανός, Γιαννόπουλος.

ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ηλίας Κρεούζης): Αραούχο, Κυριακίδης, Γκόνας, Αρμπυρός, Σκαρλατίδης, Ζαΐμης / Πάντσιος (λ), Πετρίδης (λ), Χατζόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Παπάζογλου.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

«Στ. Καλαϊτζής» 18.00: ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΣ Άρης

Η βαθμολογία

Πιερικός             8            21-9      18

Άρης                    7           17-10      15

ΑΟ Αιγιαλέων    8            16-13    14

——————————————————

Πανερυθραϊκός    8           16-9    14

Κομοτηνή           8            11-20      8

———————————————————

Πανιώνιος          8            4-24      0

Τα παιχνίδια που απομένουν

9η αγωνιστική – Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

ΑΣ Άρης – ΓΣ Πανιώνιος
ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής – ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΣΦΚ Πιερικός

10η αγωνιστική – Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΓΣ Πανιώνιος – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Άρης
ΣΦΚ Πιερικός – ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr