background img
banner
banner

Χορός σε όμορφη ατμόσφαιρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΣΤΟ «ΟΝΕΙΡΟ»

Στον φιλόξενο χώρο «Όνειρο» και σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, πιστός στο ραντεβού και φέτος, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον αποκριάτικο χορό του 2018.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπεντεβή πρόεδρος του ΙΛΕΑ ,το Δ.Σ. Ηπειρωτών με την πρόεδρο του Ειρήνη Γκόγκου, ο Αθανάσιος Λουκόπουλος  πρόεδρος των συνταξιούχων εκπαιδευτικών, η μαέστρος της χορωδίας του Συλλόγου Αλίκη Ζαφείρη, ο μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Αδαμόπουλος.

Με καλλιτεχνικό πρόγραμμα,  πολύ πλούσιο με τραγούδια ρομαντικά (ταγκό, βαλς, φοξ τροτ), αποκριάτικα, επτανησιακά, εύθυμα και ελαφρά λαϊκά τραγούδια της παρέας,  δημιούργησαν αποκριάτικη διάθεση μέχρι τις πρωινές ώρες. Παρουσιάστηκε ακόμη χορευτικό  show  από το Dancing club, ενώ έγινε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, βράβευση της καλύτερης μεταμφίεσης, με βραβείο  μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Όνειρο της Ζαχλωρούς».

Το Δ.Σ ευχαριστεί την καρναβαλική επιτροπή, τους Ανδρέα Αδαμόπουλο, Ειρήνη Δούσκα, Καίτη Μπούζου, Μάκη Παπαδημητράτο, Δημήτρη Σακκάτο. Επίσης, ευχαριστεί τους επαγγελματίες της πόλης για τα πλούσια  δώρα που τους πρόσφεραν.

Το βραβείο της καλύτερης μεταμφίεσης


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr