background img
banner
banner

Η “Γκόλφω For Ever” έσπασε τα ταμεία !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η θεατρική   παράσταση “ΓΚΟΛΦΩ FOR EVER” με μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας  και υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Ελενη Αποστολοπουλου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού την παρακολούθησαν πάνω από 500 άτομα !!!

Με τη παρουσία τους  τίμησαν την παράσταση,  η Σχολική Σύμβουλος κυρία Αλεξάνδρα Τηλιγάδη-Βελαώρα, η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Ακράτας κ.  Αναστασία Ευσταθίου, ο καθηγητής κ. Πάνος Κουμπούρας,  Σύλλογοι της περιοχής καθώς και ένα γκρουπ Αυστριακών   οι οποίοι μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και επέλεξαν την περιοχή  για διακοπές και θέλησαν να παρακολουθήσουν την παράσταση .

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Δημήτρη Χατζηπαυλή ο οποίος δημιούργησε   το υπέροχο σκηνικό και στην κ. Άντα Σολδάτου η οποία κάλυψε τις πρόβες και τη παράσταση με φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Επίσης ευχαριστούν  τους ηχολήπτες Χάρη Μάντικα και το μαθητής του σχολείου   Αργύρη Σπηλιόπουλο ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την μουσική του θεατρικού.

Και τέλος  ευχαριστούν  την κυρία Ελένη Αποστολοπούλου η οποία αφιερώνει χρόνο πέρα από την σχολική ώρα όλο το χρόνο στα παιδιά  ώστε να έχουν αυτό το αποτέλεσμα της Επιτυχίας.

Και γιορτή λήξης

Επίσης γιορτή Λήξης του Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη  στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας λόγω καιρού.

Η Γιορτή Ξεκίνησε με τη χορωδία του Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής κ. Γκολφίνου Γιώργου .

Στη συνέχεια δόθηκαν τα απολυτήρια στους τελειόφοιτους, τα αναμνηστικά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  και από το Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών ο Αιμοδοτικός Δεσμός.

Η Γιορτή έκλεισε όπως ξεκίνησε με μουσική με τους μαθητές του Λυκείου να  παρουσιάζουν ένα μικρό αφιέρωμα με τα μουσικά τους όργανα κιθάρα,ντραμς και μπουζούκι.

Υπήρξαν και οι ομιλίες των διευθυντών,της Προέδρου του δεκαπενταμελές και της Προέδρου του Συλλόγου Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  όπου έκανε και απολογισμό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr