background img
banner
banner

Επέστρεψε στον Κεραυνό ο Γιάννης Αγγελόπουλος!

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος αποτελεί επίσημα το πρώτο, μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Κεραυνού για τη νέα σεζόν! Επιστρέφει στην ομάδα του Αιγίου, στην οποία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία και την περίοδο 2016-17, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Ίκαρο Καλλιθέας. Η επίσημη παρουσίαση έγινε πριν από λίγη ώρα στο αρτοποιείο των αδελφών Δάρρα (Ν. Πλαστήρα 55, Συνοικισμός, Αίγιο) χορηγών της ομάδας.


Ο 27χρονος γκαρντ (1.94) δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους φίλους του αθλήματος αφού έχει… “γαλανόλευκη” προϊστορία με 54 διεθνείς συμμετοχές.
Έχει υπάρξει μέλος των Εθνικών ομάδων Παίδων (2007) και Εφήβων (2008, 2009) κατακτώντας, μάλιστα, το 2008 το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στην Αμαλιάδα και το αργυρό στο παγκόσμιο εφήβων το 2009 στην Αργεντινή. Υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας με τη σπουδαία φουρνιά (των γεννηθέντων το 1990 και 1991), που σάρωσε τα πάντα στο διάβα της, και συμπαίκτης των Παπανικολάου, Σλούκα, Μάντζαρη, Παππά, Γιάνκοβιτς, Σαρικόπουλου, Κασελάκη κλπ.
Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Α2 με τον Ίκαρο – ΄Εσπερο Καλλιθέας, στην Β΄ Εθνική με τον Πόλις Καλλιθέας και τον Φάρο Κερατσινίου και στη Γ΄ Εθνική με τη Μυτιλήνη, τον Αρχάγγελο Αγίων Θεοδώρων Ρόδου και τον Σπαρτιατικό.
Ο Γιάννης Αγγελόπουλος θα είναι ο ηγέτης του Κεραυνού φέτος, ενώ η διοίκηση σύντομα θα ανακοινώσει και τους υπόλοιπους παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει, καθώς και το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Με τη φανέλα του Κεραυνού την περίοδο 2016-17

Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων. Στη φωτό με τον Λεωνίδα Κασελάκη που φέτος θα αγωνίζεται στον Προμηθέα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr