background img
banner
banner

Ημερολόγιο και εκδηλώσεις από τον Φιλοζωικό Σύλλογο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και της απονομής του Διαγωνισμού που είχε διοργανώσει τον προηγούμενο Μάιο ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια», έφτασε.
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 11.30 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού κινηματοθεάτρου «Απόλλων», θα γίνει η απονομή των βραβείων. Σε μία σύντομη εκδήλωση, θα προβληθούν οι φωτογραφίες των παιδιών.
Ο πρώτος κερδίζει ένα τάμπλετ και οι καλύτερες 15 φωτογραφίες, θα δημοσιευθούν στο ημερολόγιο που θα δημιουργήσει ο Σύλλογος!

Προβολή ταινίας στις 4 Οκτωβρίου στον «Απόλλωνα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτώβρη, ο Φιλοζωικός Σύλλογος διοργανώνει την προβολή της ταινίας «Reaction» στον Δημοτικό Κινηματρογράφο «Απόλλων». Η ταινία έχει φιλοζωικό περιεχόμενο και όλοι οι συντελεστές της έχουν εργαστεί εθελοντικά για την πραγματοποίησή της. Της προβολής θα προηγηθεί μια σύντομη παρουσίαση σχετικά με την ημέρα και την συνύπαρξή μας με τα ζώα.

Θα γίνουν δύο προβολές, την Πέμπτη 4 Οκτώβρη, η πρώτη στις 19.00 και η δεύτερη στις 21.30 ώστε να μπορέσουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους ενώ όποιος θέλει μπορεί να φέρει τρόφιμα ή φάρμακα (zylapour, vibramicyn, γάζες fucidin) για τα αδεσποτάκια. ΄΄Ευχαριστούμε τον κ. Αρτέμη Σαμοθράκη, σκηνοθέτη και υπεύθυνο διανομής της ταινίας καθώς και όλους τους συντελεστές της για την δωρεάν παραχώρησή της για προβολή. Ευχαριστούμε τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α για την παραχώρηση της Αίθουσας του Απόλλωνα και τον κ.Σημάτη για την τεχνική ευθύνη της προβολής΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr