background img
banner
banner

Προέγκριση λειτουργίας του τσίρκου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Εκτάκτως συνεδρίασε προχθές Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας, προκειμένου να εξετάσει την αίτηση ιδιωτικής εταιρείας για την χορήγηση προέγκρισης λειτουργίας προσωρινής υπαίθριας ψυχαγωγικής δραστηριότητας σε ιδιωτικό χώρο, στην Τ.Κ. Ελίκης του Δ. Αιγιαλείας.
Ως γνωστόν, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποφασίζει για την προέγκριση ίδρυσης ή εγκατάστασης καταστημάτων, επιχειρήσεων και λοιπών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Εν προκειμένω, η Επιτροπή εξέτασε τον φάκελο δικαιολογητικών που κατέθεσε η εταιρεία «ATMOSHERE», για εγκατάσταση προσωρινής υπαίθριας ψυχαγωγικής δραστηριότητας (παιδική θεατρική παράσταση σε τέντα) στην Τ.Κ. Ελίκης του Δ. Αιγιαλείας σε ιδιωτικό οικόπεδο, ιδιοκτησίας του κ. Θεοφάνη Νικολάου του Αντωνίου, σύμφωνα με το συμφωνητικό μίσθωσης που συντάχθηκε στις 14/9/2018 που κατατέθηκε στον Δήμο μαζί με την αίτησή του στις 17/9/2018. Η εισήγηση του Γραφείου αδειών καταστημάτων της Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπ. Ανάπτυξης του δήμου έγινε ομόφωνα δεκτή από την Επιτροπή, καθώς ο φάκελος κρίθηκε ως πλήρης και δόθηκε η προέγκριση για την άδεια λειτουργίας, για χρονικό διάστημα από 18/9/2018 έως 23/9/2018.
Το τσίρκο δεν ξεκίνησε προχθές τις παραστάσεις του, κάτι που αναμενόταν να γίνει χθες. Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου θα ελέγξει την τήρηση των κανόνων ασφαλούς λειτουργίας της ψυχαγωγικής δραστηριότητας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr