background img
banner
banner

Κλοπές και διαρρήξεις τη νύχτα στην Δυτική Αιγιάλεια

ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ

Κρούσματα διαρρήξεων σημειώθηκαν χθες τη νύχτα σε διάφορα σημεία της Δυτικής Αιγιάλειας σε καταστήματα, αλλά και σε σούπερ μάρκετ. Μετά από μία σχετικά ήσυχη περίοδο, διαρρήκτες… ξαναχτύπησαν αφαιρώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Διάρρηξη σημειώθηκε στο σούπερ μάρκετ «Κρόνος» στις Καμάρες, ενώ παραβιασμένα βρέθηκαν και καταστήματα στη Δυτική Αιγιάλεια. Παρά τις συνεχείς, καθημερινές πλέον επισκέψεις και περιπολίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή, δίνοντας μάλιστα έμφαση στην Δυτική Αιγιάλεια που και στο παρελθόν παρουσίασε αυξημένα κρούσματα παραβατικών πράξεων εις βάρος κατοίκων, εντούτοις οι κλοπές επέστρεψαν, δημιουργώντας ένα νέο κλίμα ανασφάλειας στους δημότες.

Τελευταίο περιστατικό που είχε θορυβήσει την τοπική κοινωνία ήταν η επίθεση από… μερίδα κατοίκων οικισμού, όταν άντρας που του είχαν κλέψει τσάντα μέσα από αυτοκίνητο τους επισκέφθηκε και τους ζήτησε να την επιστρέψουν… Το περιστατικό είχε συμβεί πριν από περίπου ένα μήνα και στο μεσοδιάστημα δεν παρατηρήθηκε αυξημένη παραβατικότητα, για να έρθει ωστόσο η χθεσινή νύχτα να θυμίσει ότι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr