background img
banner
banner

Μόνο ο Αστέρας τα …κάνει

…Κατορθώματα για το βιβλίο «Γκίνες» έχει πετύχει φέτος ο Αστέρας. Τέτοια κατορθώματα που θα έπρεπε κάθε ομάδα να προσπαθήσει πολύ να τα …επαναλάβει. Πρώτον κέρδιζε τον Απόλλωνα Αιγίου 3-0 και …κατάφερε να δεχτεί πέντε τέρματα σε χρόνο ρεκόρ, χάνοντας το παιχνίδι 3-5 στη Ροδιά.

Τελευταίο …επίτευγμα η ήττα στην Τέμενη από την αδύναμη Αυτόνομη, που πήγε να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, στοχεύοντας σε μια …περίοπτη ήττα.

Το 1-0 των γηπεδούχων του Αστέρα, παρά το …σφυροκόπημα στην αντίπαλη περιοχή, παρέμενε έτσι ως το 86΄. Ακολούθησαν δυο γκολ «δώρα» από τους γηπεδούχους, για να αποχωρήσει η Αυτόνομη από την Τέμενη, έχοντας στις …αποσκευές της τους βαθμούς της νίκης 2-1, μετά την ανατροπή στο σκορ τα τελευταία λεπτά. Μετά από 5 εκτός έδρα ήττες, η Αυτόνομη βρέθηκε και με μια νίκη, γεγονός που πανηγυρίστηκε από την αφέλεια και επιπολαιότητα των παικτών του Αστέρα. Την Κυριακή η ομάδα της Τέμενης ήταν σοβαρή. Νίκησε στο Ρίο 3-0 το Α. Καστρίτσι, επιτυχία που θα ξεχαστεί μάλλον, θα ακολουθήσει ο εφησυχασμός και μετά πάλι τα …ίδια;


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr