background img
banner
banner

Αυξημένη προσέλευση στο Πάρκο των Χριστουγέννων

ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Το… αδιαχώρητο παρατηρείται στο αγαπημένο… στέκι μικρών και μεγάλων από το βράδυ του Σαββάτου που άνοιξε τις πύλες του, ως σήμερα. Το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στον κήπο των Υψηλών Αλωνίων το πρωινό της Κυριακής, είχε κατακλυστεί από κόσμο καθώς όλοι έσπευσαν να το θαυμάσουν και ημέρα, κάτω από τον επιθυμητό χειμωνιάτικο ήλιο, ωστόσο και τις υπόλοιπες ώρες, η προσέλευση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική! Ο Άγιος Βασίλης δεν σταματά να λαμβάνει γράμματα και παιδικά χαμόγελα, η ταλαντούχα face painter να στολίζει προσωπάκια, το λιχουδόσπιτο να προσφέρει γλυκά και όλα εκείνα που καθιστούν ιδιαίτερο το Πάρκο του Αιγίου, να συναρπάζουν!

Το πρωί της Κυριακή, οι μαθητές της λέσχης χορού Dancing Club παρουσίασαν μία μικρή εορταστική-χορευτική παράσταση, παρασύροντας τους πάντες στην μαγεία των Χριστουγέννων. Επίσης, η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Teodora Vasileva του Γυμναστηρίου Ladies, παρουσίασε χριστουγεννιάτικες χορογραφίες ρυθμικής γυμναστικής που εντυπωσίασαν.

Στο Λιχουδόσπιτο, το πρωί, οι ταλαντούχοι ζαχαροπλάστες του ζαχαροπλαστείου «FRESH» έπαιξαν με την σοκολάτα και χάρισαν μαγικές γευστικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Στο Λιχουδόσπιτο το απόγευμα, μέλη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγίου με τις μαγειρικές τους ικανότητες, κατέπληξαν φτιάχνοντας υπέροχες, τραγανές ζεστές τηγανίτες. Επίσης, τo Κέντρο Ξένων Γλωσσών της «Κόνι Ηλιακοπούλου» παρουσίασε την κλασσική χριστουγεννιάτικη ιστορία του καλόκαρδου παπουτσή που συναντάει το πνεύμα των Χριστουγέννων, πλαισιωμένη με μουσική, χορό και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα Αγγλικά και τα Ρώσικα.

Εντυπωσίασε με τις δράσεις του το ΔΙΕΚ Αιγίου

Χθες το απόγευμα, στο πάρκο έλαβε χώρα το παιχνίδι του κρυμμένου Θησαυρού εκεί όπου μικροί και μεγάλοι έγιναν περιπλανώμενοι ήρωες του Καλοκάντζαρου. Στην εξέδρα του Πάρκου, με πρωταγωνιστή τον Καλοκάντζαρο, το παιχνίδι του «Κρυμμένου Θησαυρού» ζωντάνεψε μέσα από ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο αναζητήσεις και μυστήριο από το Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης του ΔΙΕΚ Αιγίου. Την ίδια ώρα, στο σπιτάκι των Εικαστικών Εργαστηρίων, με οδηγό τη θαλπωρή των χρωμάτων και τη μαγεία των ημερών, τα ΔΙΕΚ Αιγίου με το Τμήμα Βοηθού Βρεφονηπιοκόμων, δημιουργούσαν χειροποίητες κατασκευές για τους μικρούς Καλοκαντζαρένιους φίλους του Πάρκου. Απρόσμενη έκπληξη για όλους ήταν τα Λαμπερά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα με πολύχρωμες ανταύγειες, από τα ΔΙΕΚ Αιγίου/Τμήμα «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» και το face painting με χριστουγεννιάτικα σχέδια και λάμψη από glitter από το Τμήμα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ.

Στο λιχουδόσπιτο, υπήρχε πανδαισία χριστουγεννιάτικων αρωμάτων και γεύσεων, φτιαγμένων από τη φαντασία εμπνευσμένων σεφ. ΔΙΕΚ Αιγίου/Τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», Ομάδα: ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr