background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLAY OUT: Προηγείται σταθερά η Θύελλα, παίζει με την Πάτρα 2005

ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ

Πλησιάζει η 3η αγωνιστική στα μπαράζ παραμονής. Στην ειδική βαθμολογία προηγείται πάντα η Θύελλα Αιγίου που έχει σχεδόν κατοχυρωθεί σε ότι αφορά την παραμονή της.
Έχει παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο με την νεανική Πάτρα 2005, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν καλύτερα σε ανοιχτό γήπεδο και η Αιγιώτικη ομάδα αναμένεται να βρει έναν δυνατό αντίπαλο σε ένα γρήγορο και θεαματικό παιχνίδι.
Το ενδιαφέρον για την περιοχή μας όμως επικεντρώνεται στις αγωνιστικές προσπάθειες που καταβάλλει ο Φοίνικας / Ζήρια, προκειμένου να αποφύγει τα δυσάρεστα του υποβιβασμού.
Με βασικό ζητούμενο τη νίκη σε κάθε του παιχνίδι, ο Φοίνικας / Ζήρια θα βρεθεί αύριο στο γήπεδο της Ζήριας απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο. Είναι ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων που στην πρεμιέρα είχε κερδίσει στο Αίγιο την Θύελλα και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή για να μην πανηγυρίσει για δεύτερη φορά στην περιοχή μας.

O Β΄ όμιλος

Σ’ αυτή την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ, γηπεδούχα είναι τα σωματεία του Β΄ ομίλου. Εκτός από τις ομάδες της περιοχής μας, έχουμε ακόμα τον Δαβουρλή να απειλεί από την 2η θέση με 24 βαθμούς, τον Πήγασο που έχει 20 και θέλει βαθμούς να κατοχυρωθεί.
Ντέρμπι θα έχουμε στο Προάστειο με την Νίκη να υποδέχεται την Δόξα Χαλανδρίτσας.
Τα παιχνίδια των ευρισκόμενων στην ζώνη κινδύνου ομάδων είναι: Ψαθόπυργος – Σαγέικα, Δρέπανο – Δίας, Ζαβλάνι / Αίας – Αναγέννηση Π.

PLAY OUT 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 23/03 -16:00
Φοιν./Ζήρια – Αστέρας Τσουκ.
Θύελλα Αιγ. – Πάτρα 2005
Δαβουρλής – Πήγασος
Νίκη – Δόξα Χαλ.
Αναγέννηση Ψ. – Εθνικός Σαγ.
Κυριακή 24/03 -16:00
Δρέπανο – Δίας
Ζαβλ./Αίας – Αναγέννηση Π.

PLAY OFF: Στην Αχαγιά το μεγάλο ντέρμπι Αχαϊκή – Πάτραι

Να καλύψει το ταχύτερο το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία με τον Άρη θέλει η Αχαϊκή, βλέπει μονόδρομο τη νίκη στο ντέρμπι με το Πάτραι, που προηγείται στην ειδική βαθμολογία.
Η Θύελλα Π. και ο Ατρόμητος Π. που αγωνίζονται στην έδρα τους, έχουν τον πρώτο λόγο για τους βαθμούς της νίκης, απέναντι σε Άρη και Αετό Π. αντίστοιχα.
Χωρίς βαθμό ακόμα η Δόξα, υποδέχεται στην Παραλία τον Κεραυνό. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν καμία ελπίδα για την πρωτιά, δεν είναι όμως και διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα.

PLAY OFF 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 23/03 -16:00
Αχαϊκή – Πάτραι
Θύελλα Π. – Αρης Π.
Ατρόμητος – Αετός Π.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr