background img
banner
banner

Τρεις + μία απουσίες στον Παναιγιάλειο

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟ ΚΑΙ …ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Λιγότερες οι απουσίες στην  προπόνηση της Πέμπτης, αφού έδωσαν κανονικά το παρόν όσοι είχαν το προηγούμενο διήμερο πυρετό. Βέβαια μετρούν λιγότερο χρόνο προετοιμασίας, αλλά από τα …ολότελα.
Εκτός από τον γνωστό απόντα, τραυματία Χριστοδουλόπουλο, προστέθηκαν ακόμα τρεις «μελανόλευκοι» που είχαν αγωνιστεί στα Βραχνέικα, αλλά θα μάλλον θα λείψουν την ερχόμενη Κυριακή.
Είναι ο Βλάχος που με διάστρεμμα α΄ βαθμού λογικά δεν υπολογίζεται, ενώ ο Τορεζάνι που είχε δηλώσει πρόβλημα στη μέση του, καθώς και ο ασθενής Κυριακόπουλος.

Δεν παίζει άλλο αποτέλεσμα από νίκη

Στη ζώνη του υποβιβασμού οι δυο αντίπαλοι της Κυριακής. Ο Παναιγιάλειος με 18 βαθμούς κυνηγά το …θαύμα και ο Πανμοβριακός με 19 βαθμούς, μετρά από την πλευρά τις δυσκολίες που τον περιμένουν και πόσο απίθανο φαίνεται να ζευγαρώσει τη συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική. Θα παίξουν τις τελευταίες τους ελπίδες, με τον χαμένο να χάνεται και από τον χάρτη της Γ΄ Εθνικής.

Στο Μενίδι παίζουν …τελικό

Ο Αχαρναϊκός γηπεδούχος με 21 βαθμούς, η Νίκη Τραγανού με 22 β. η φιλοξενούμενη. Είναι οι ομάδες που …κυνηγά το άλλο δίδυμο που αγωνίζεται στο Αίγιο, με το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα να έχει ιδιαίτερη σημασία για την παραμονή.
Για τον Παναιγιάλειο προτιμότερο είναι να μην κερδίσει ο Αχαρναϊκός, αφού η Νίκη Τραγανού έχει στη συνέχεια το δυσκολότερο πρόγραμμα.

Ζημιές στο Στάδιο

Με πολλά μποφόρ περνούσε χθες από το Δημοτικό Στάδιο ο αέρας, έχοντας σαν αποτέλεσμα να προξενήσει κάποιες ζημιές. Όπως στον μικρό πάγκο ενδιάμεσα από αυτούς των δυο ομάδων, που ξηλώθηκε η σκεπή του, χωρίς να γνωρίζουμε αν επεκτάθηκε η ζημιά στη συνέχεια, αφού οι καιρικές συνθήκες παρέμειναν αμετάβλητες.
Πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην προπόνηση, αφού κάποιος έπρεπε να …κρατά τους κώνους, που είχε τοποθετήσει η τεχνική ηγεσία.

Το πρόγραμμα στη ζώνη κινδύνου

Νίκη Τραγανού 22: *Αχαρναϊκός *Διαγόρας Β.,
Πανμοβριακός, *Πανηλειακός
Αχαρναϊκός 21: Νίκη, *Ραφήνα, Φοίβος, *ΠΑΟΒ
Πανμοβριακός 19 *Παναιγιάλειος, Ιάλυσος, *Νίκη,
Θύελλα Ραφ
Παναιγιάλειος 18: Πανμοβριακός, *Πανηλειακός,
Αστέρας, *Παλληνιακός
Φοίβος Κρεμ. 13: *ΠΑΟΒ, ρεπό, *Αχαρναϊκός,
Διαγόρας Βρ.
Αστέρας Αμαλ. 03

ΕΠΟΜΕΝΗ 23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

13:00 Διαγόρας Ρόδου–Αστέρας Αμ.: Χρόνης (Δυτ. Αττικής)
13:15 ΠΑΟ Βάρδας – Φοίβος Κρεμ.: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)
14:15 Ιάλυσος – Διαγόρας Βρ.: Χρυσάφης (Αθήνας)
15:00 Παναιγιάλειος – Πανμοβριακός: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
15:00 Παλληνιακός – Πανηλειακός: Ζέστας (Λέσβου)
15:00 Αχαρναϊκός– Νίκη Τραγ.: Περάκης (Αθήνας)
Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr