background img
banner
banner

Συνεχίζει στον Κεραυνό ο Θεόδωρος Δροσόπουλος

Η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου ανακοίνωσε τη παραμονή του Θεόδωρου Δροσόπουλου στο πόστο του γυμναστή. Αναλυτικά:

“Ο Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αιγίου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον πετυχημένο γυμναστή της ομάδος Δροσόπουλο Θεόδωρο, ο οποίος με τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα που τον διακρίνει, αποτελεί βασικό συντελεστή του τεχνικού επιτελείου του Συλλόγου μας. Ο κ. Δροσόπουλος τη νέα σεζόν θα είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης της αντρικής ομάδας στην προετοιμασία αλλά και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, επίσης θα αναλάβει την εκγύμναση όλων των τμημάτων υποδομής (Εφηβικό-Παιδικό-Μίνι-Παμπαίδων) αλλά και της ακαδημίας, καθώς από την νέα σεζόν κάποιες προπονήσεις της ακαδημίας θα πραγματοποιούνται στο εθνικό στάδιο του Αιγίου για την καλύτερη ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων των μικρών μας αθλητών.

Ο Δροσόπουλος Θεόδωρος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, επί σειρά ετών έχει διατελέσει Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης και Ακαδημιών σε πολλές ομάδες της Αιγιάλειας όπως στο «Handball Σεριφάτο» στην Α1 Εθνική, στις ομάδες ποδοσφαίρου «Παναιγιάλειος FC» στην Γ’ Εθνική, στις Ακαδημίες «Λύκοι», «Αστέρας Τέμενης» και σε πολλές άλλες ομάδες ποδοσφαίρου της Αιγιάλειας με διακρίσεις και Πρωταθλήματα.

Τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξε Υπεύθυνος Προετοιμασίας στις ομάδες Μπάσκετ του Κεραυνού Αιγίου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και στον Αστέρα Τέμενης BC με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην τοπική κατηγορία. Από το 2012 έως και σήμερα είναι ο Γενικός Προπονητής και Υπεύθυνος Ακαδημιών στο τμήμα Στίβου και στο τμήμα Αντισφαίρισης (τένις) της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου με συμμετοχές, μετάλλια και πολλά ρεκόρ σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Αιγίου εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr