background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στο γειτονικό ντέρμπι Αχιλλέας – Φοίνικας/Ζήρια τα βλέμματα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΒΥΘΟΣ 2017 Η ΑΛΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Εκτός από το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει σαν γειτονικό ντέρμπι η συνάντηση Αχιλλέας Καμαρών – Φοίνικας / Ζήρια, παράλληλα είναι το μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται στην περιοχή μας το Σάββατο, από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορίας.

Αναμένεται λοιπόν μεγάλη προσέλευση φίλαθλου κοινού, για να παρακολουθήσει το ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι, το οποίο έχει παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγωνιώδη προσπάθεια επιβίωσης του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Δεν αποκλείεται να δούμε στους τυπικά γηπεδούχους του Αχιλλέα, τον νεοαποκτηθέντα από τον Παναιγιάλειο Κώστα Θεοφανόπουλο (ένθετη φώτο), με την ομάδα των Καμαρών να ανακοινώνει παράλληλα και τον 15χρονο Νίκο Ζαρκάδα από τον Φοίνικα / Ζήρια, ενώ ετοιμάζεται προώθηση από τις Ακαδημίες στην μεγάλη ομάδα, δυο ακόμα 15χρονων παικτών.

Την Κυριακή παίζουν οι άλλοι εκπρόσωποι της Αιγιάλειας

Η 4η αγωνιστική περιλαμβάνει ακόμα ένα παιχνίδι με αντιπάλους από την περιοχή μας. Απόλλων Αιγίου και Άβυθος, θα παίξουν την Κυριακή στο γήπεδο της Ροδιάς.
Η Φλόγα Ροδιάς πάει στην Αγυιά για τις ανάγκες του αγώνα με το Ζαβλάνι / Αίας.
Βαθμολογικό ενδιαφέρον κρύβει το παιχνίδι στα Βραχνέικα, ανάμεσα στον Απόλλωνα Εγλυκάδας και τον πρωτοπόρο Ψαθόπυργο.

…Κουμπαράς και στην Τέμενη για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

Τα σωματεία Αστέρας Τέμενης και Πανιώνιος / Αχιλλέας που έχουν το κυριακάτικο αγωνιστικό ραντεβού στην Τέμενη, συμφώνησαν να διατεθούν οι εισπράξεις του αγώνα, μαζί με το ποσό που θα συγκεντρωθεί στον …κουμπαρά που θα τοποθετηθεί στα αποδυτήρια, για τις ανάγκες θεραπείας του βρέφους Παναγιώτη – Ραφαήλ.
Για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και για τα ευχαριστήρια προς το Νομικό Πρόσωπο Αιγιάλειας για τα έργα στο γήπεδο της Τέμενης, αναφέρονται και στο δελτίο τύπου που δημοσίευσε το ΔΣ του Αστέρα.

«Το Δ. Σ του Αστέρα Τεμένης, οφείλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας, Κους Ανδριόπουλο και Φραγκονικολόπουλο, για τη γρήγορη αντίδραση που επέδειξαν και ολοκλήρωσαν την κατασκευή της νέας αποχέτευσης του γηπέδου Τέμενης, καθώς και το κούρεμα του χόρτου του γηπέδου εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής.

Επίσης, στον αγώνα της Β’ κατηγορίας την Κυριακή μεταξύ Αστέρα και Πανιώνιου/Αχιλλέα, συμφωνήθηκε από τις Διοικήσεις και τους αθλητές των δύο ομάδων, να υπάρχει ειδικός κουμπαράς στα αποδυτήρια για τους αθλητές και τις Διοικήσεις, που μαζί με τα έσοδα των εισιτηρίων του αγώνα, θα διατεθούν, ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα που γίνεται για τη σωτηρία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Όλοι την Κυριακή στην Τέμενη !!!»
Το Δ. Σ. Αστέρα Τέμενης

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 19/10 -16:00
Αχιλλέας Καμ – Φοίν / Ζήρια: Ρουμπάνης
Απόλλων Εγλ – Ψαθόπυργος: Νταβλά
Άνω Καστρίτσι – Ολυμπιακός: Μιχαλόπουλος
Κυριακή 20/10 -16:00
Αστήρ Τέμενης – Παν/Αχιλλέας: Χρονάς
Απόλλων Αιγ – Άβυθος 2017: Παναγιωτόπουλος
Ζαβλάνι / Αίας – Φλόγα Ροδιάς: Καλύβας
Αετός Ρίου – Αργυρά Πατρών: Αθανασόπουλος
A.E. Δρέπανου – Π.Α.Ο.Κ. Π: Αρκουμάνης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr