background img
banner
banner

Για αναμορφώσεις προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την προσεχή Παρασκευή στις 2.00 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας. η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν, είναι:

  1. Έγκριση τρίτης (3ης) τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αιγιαλείας, έτους 2020.
  2. Αποδοχή της υπ’ αριθ.42036/2020 χρηματικής εντολής του Υπουργείου Εσωτερικών για την «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων για το έτος 2020».
  3. Έγκριση ένατης (9ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας, οικονομικού έτους 2020.
  4. Διαγραφή παραστατικών από το Οικονομικό Διαχειριστικό Σύστημα του Δήμου Αιγιαλείας.
  5. Συναίνεση σε πράξη ανάκλησης παραχώρησης σε κοινή χρήση, τμήματος οικοπέδου ιδιοκτησίας Παναγιώτη Παναγόπουλου στην Κοινότητα Νεραντζιών Δήμου Αιγιαλείας και εξουσιοδότηση του Δημάρχου Αιγιαλείας για υπογραφή συμβολαίου.
  6. Έγκριση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.), Υπουργείου Εσωτερικών και Δήμου Αιγιαλείας, για τη διάθεση του Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ) ΙΡΙΔΑ της Πολεμικής Αεροπορίας, μέσω υπηρεσίας Κυβερνητικού Νέ-φους (G-Cloud) στο Δήμο Αιγιαλείας.
  7. Μεταφορά του έργου με τίτλο «Αγροτική οδοποιία Δήμου Αιγιαλείας» από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». 8.Μετακίνηση ή μη κάδων απορριμμάτων Δήμου Αιγιαλείας.

Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr