background img
banner
banner

Προέχει η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα για Παναιγιάλειο

ΕΠΑΦΕΣ ΔΑΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Αυτό που εξετάζεται και έχει περάσει στα επείγοντα από την προσωρινή διοίκηση, είναι να δηλωθεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, με την πίεση του χρόνου να μην αφήνει περιθώρια για καθυστέρηση.

Άτομα της διοίκησης που είχαν ενεργό ρόλο τελευταία στα Εθνικά πρωταθλήματα, απέκλεισαν την περίπτωση χρεών στην ΕΠΟ, κάτι που διασταυρώθηκε και από την ΕΠΣ Αχαΐας.
Χωρίς πρόβλημα στα απαραίτητα δικαιολογητικά η προσωρινή διοίκηση καλείται να καταθέσει το παράβολο των 500 ευρώ μέχρι την Παρασκευή, άσχετα για το πώς θα πράξει στη συνέχεια.
Όπως τόνισαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση τα προσωρινά μέλη, θα πρέπει να προκληθεί μια μεταξύ τους συνάντηση για να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν στην κεφαλή της ομάδας ανανεώνοντας στο Πρωτοδικείο την δράση τους, ή θα δηλώσουν την διοίκηση ως απερχόμενη.

Πέρα από την επιτυχημένη περυσινή πορεία και την άνοδο του Παναιγιάλειου στην Γ΄ Εθνική, η προσωρινή διοίκηση έτυχε της πλήρης εμπιστοσύνης από τους παριστάμενους στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση. Ήταν μια ηθική ικανοποίηση, που παρά την λύπη για την μη αναγνώριση της επιτυχίας από τους επίσημους φορείς της πόλης, ο φίλαθλος κόσμος αγκάλιασε και χειροκρότησε την διαχείριση και το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας

Τόνωση ηθικού από την πρόταση  Δαδιώτη

Η πρωτοβουλία του Πέτρου Δαδιώτη, ο οποίος μπήκε μπροστάρης για την συμπλήρωση μιας λίστας ανθρώπων, που θα καταθέτουν μηνιαίως ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες της ομάδας, περιόρισε κάπως την αβεβαιότητα για το μέλλον του Παναιγιάλειου.

Μάλιστα χθες το πρωί ο Πέτρος Δαδιώτης είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης, τονίζοντας πως θα κινηθεί δραστικά στην ανάληψη υποχρέωσης για την δέσμευση που έχει αναλάβει.
Εκτός από τη διοίκηση που δεν θέλει να πάει στράφι αυτή η προσπάθεια, στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου. Οι καταξιωμένοι παίκτες που ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αψηφώντας άλλες προτάσεις και τη φήμη που τους ακολουθούσε, αγωνιούν μαζί με τον φίλαθλο κόσμο για τις εξελίξεις στον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Το παρόν στην Συνέλευση έδωσαν οι: Βασίλης Μπούνας, Χρήστος Αθανασόπουλος, Γιώργος Μπακατσέλος και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, παίκτες που πρόσφεραν πολλά για την επίτευξη της ανόδου και σίγουρα θα τους είναι προτιμότερο να πράξουν κάτι ανάλογο σε Εθνική κατηγορία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr