background img
banner
banner

Να καλυφθεί το αυλάκι ώστε να διαπλατυνθεί ο δρόμος | ΦΩΤΟ

ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Μεγάλη επισκεψιμότητα παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι η όμορφη παραλία του Ριζομύλου, τόσο στην ακτή από λουόμενους όσο και στα καταστήματα που διαθέτει. Στα απάνεμα νερά του Ριζομύλου βρίσκουν δροσιά καθημερινά δεκάδες άνθρωποι ντόπιοι και επισκέπτες με ασφάλεια, σε μία παραλία που «βοηθά» στην τήρηση των αποστάσεων.

Η δημιουργία του κάθετου δρόμου που συνδέει την παλαιά εθνική οδό με την παραλία μέσω και της μεγάλης γέφυρας, έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην περιοχή, κάνοντας το παραλιακό μέρος της κοινότητας πιο προσβάσιμο και ακόμη πιο ελκυστικό. Πλην όμως, αυτό που επισημαίνουν κάτοικοι και επισκέπτες είναι ότι ο άνετος δρόμος που έχει δημιουργηθεί, στενεύει τόσο πολύ στο τελείωμά του, γεγονός που συχνά πυκνά δημιουργεί προβλήματα. Συγκεκριμένα, κάνουν αναφορά στο τμήμα του δρόμου που ξεκινά μετά το τέλος της γέφυρας και φτάνει μέχρι την παραλία, το οποίο παρουσιάζει μεγάλη στενότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν συναντηθούν δύο οχήματα το ένα θα χρειαστεί να κάνει όπισθεν. Όσο για την περίπτωση που ένα φορτηγό θα συναντήσει άλλο όχημα, αυτό συνέβη προ ημερών με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι είναι να καλυφθεί το αυλάκι που βρίσκεται κατά μήκος του τμήματος αυτού του δρόμου, ώστε να διαπλατυνθεί. Όπως αναφέρουν, ΄΄γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο να κοπούν ιδιοκτησίες και να απαλλοτριωθούν ώστε να φαρδύνει ο δρόμος, όμως αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το να καλυφθεί το ρείθρο το οποίο και στενεύει τον δρόμο και είναι επικίνδυνο να πέσει κάποιος μέσα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr