background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τρίτη σερί άνοδος για τον Αστέρα Τέμενης!

Τον… μισό Ήφαιστο/Αχιλλέα πήρε φέτος ο Αστέρας Τέμενης BC και είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της Α2 όπου θα υποδεχθεί στο κλειστό του Αιγίου τον Κρόνο Πατρών. Μετά τους Δημόπουλο, Ντούρο και Μπιτσάκο απέκτησε από τους “πράσινους” και τον Βασίλη Παπαδόπουλο (φωτό), που παρά τα 43 του χρόνια αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις μέσα στη ρακέτα.
Η φετινή άνοδος ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα της Τέμενης και η Α2 ΕΣΚΑ-Η η 4η κατηγορία που θα αγωνιστεί μετά τη Γ΄2, τη Γ΄1 και τη Β΄ ΕΣΚΑΗ, μόλις 3 χρόνια μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση! Επίτευγμα ασφαλώς εντυπωσιακό που όμοιό του δεν έχουν να επιδείξουν πολλές ομάδες.

Απέκτησε επίσης (μέχρι στιγμής) τον Άρη Γκούτη (23 ετών, γκαρντ), ο οποίος ανήκει στην Ε.Α. Πατρών και πέρυσι αγωνίστηκε με την Αχαγιά ‘82 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τον 18χρονο Γιώργο Αλεφοδήμο, δανεικό από το εφηβικό του Προμηθέα που πέρυσι έπαιξε στον Παναχαϊκό και τον 21χρονο Χρήστο Πασσαλή από τον Δία Χαϊδαρίου. Έχει αγωνιστεί και σε Δάφνη Δαφνίου και ΑΕΚ Περιστερίου. Θυμίζουμε ότι από το περυσινό ρόστερ παρέμειναν 9 αθλητές και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους Κώστα Ζεντέφη, Τάκη Γεωργόπουλο, Άκη Γριλλή, Κώστα Μπαλτζώη, Γιάννη Βούλγαρη, Θύμιο Τεμπέλη, Βασίλη Χριστοδουλόπουλο, Παναγιώτη Γατζούνη και Δήμο Παλιοσοφίτη.

Την ομάδα φέτος θα οδηγήσει ο Άρη Ξενούλης, πολύ γνωστός στο χώρο του τοπικού μπάσκετ και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Έχει γεννηθεί στις 16/8/1977, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή καλαθοσφαίρισης Γ’ Κατηγορίας και παράλληλα απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Διαθέτει πλούσια εμπειρία και έχει καταγράψει αρκετές ανόδους ως προπονητής σε ομάδες της ΕΣΚΑ-Η, ενώ μετράει και τέσσερα πρωταθλήματα Αεροπορίας και δύο Διακλαδικά ως head coach στην αντιπροσωπευτική ομάδα της 116 ΠΜ (Άραξος). Επίσης ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ενόπλων και του Αίολου Αγυιάς.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ -Φαέθων
Διαγόρας Βρ.-Κεφαλλονιά
Ακράτα – Δύμη
Αστέρας Τεμένης- Κρόνος
ΑΕ Αγυιάς -ΕΑ Παραλίας
Πανωλενειακός -Πυρσός
Γ.Ε.Π. Ηρακλής -Σκαγιοπούλειο
Ρεπό: Πήγασος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr