background img
banner
banner

Στη… δίνη του covid και η Αιγιάλεια

ΚΑΤΕΛΗΞΕ 72ΧΡΟΝΗ – ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας η Αιγιάλεια, δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από τη δίνη του κορωνοϊού. Μία γυναίκα 72 ετών που νοσηλευόταν με covid-19 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου κατέληξε το πρωί της Τρίτης 22/9, ενώ άλλα τρία κρούσματα έχουν σχέση με την 34χρονη μητέρα (γονείς – πεθερά) η οποία νοσηλεύεται στο Ρίο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που έφυγε από τη ζωή είναι το πρώτο θύμα του κορωνοϊού από την Αιγιάλεια. Διέμενε στην περιοχή του Διακοπτού και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Να σημειωθεί ότι το περιβάλλον της γυναίκας ήδη έχει ελεγχθεί.

Την ίδια στιγμή, η 34χρονη γυναίκα από το Αίγιο, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών 5 και 3 ετών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ρίο με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή και να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα. Τα δύο παιδιά της που φοιτούν στο 11ο Νηπιαγωγείο Αιγίου και σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό αντίστοιχα, υπεβλήθησαν στο τεστ που βγήκε αρνητικό και δεν φέρουν το παραμικρό σύμπτωμα, όπως άλλωστε και ο σύζυγος της 34χρονης. Αντίθετα, θετικοί στον κορωνοϊό βγήκαν οι δύο γονείς της. Παιδιά και σύζυγος παραμένουν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Την ίδια στιγμή, από την ώρα που έγινε γνωστό πως μητέρα παιδιού του 11ου Νηπιαγωγείου νόσησε από κορωνοϊό, το σχολείο παρουσιάζει πολλές απουσίες καθώς κάποιοι γονείς φοβούνται και κρατούν τα νήπια στο σπίτι για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο, από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας έγινε γενική απολύμανση των χώρων και παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του νηπίου δεν είχε έρθει σε άμεση επαφή με τον χώρο.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr