background img
banner
banner

Συλλήψεις επ’ αυτοφώρω σε αγοραπωλησία ναρκωτικών…

Ο «ΠΩΛΗΤΗΣ» ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΟΥΠΡΕΝΟΡΦΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΕ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα, στις 10.40 στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, που κατηγορούνται για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών, οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης 23/9 θα περάσουν το κατώφλι του Ανακριτή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας συνέλαβαν τους δράστες τη στιγμή που ο ένας αγόραζε από  τον άλλον μία συσκευασία, που περιείχε δύο τεμάχια φαρμακευτικού ναρκωτικού δισκίου. «Πωλητής» είναι ένας 40χρονος ο οποίος πουλούσε σε 44χρονο ποσότητα βουπρενορφίνης 0,5 γραμμαρίων έναντι του ποσού των 5 ευρώ.

Ο 40χρονος παρακολουθείτο τις τελευταίες ημέρες από τους αστυνομικούς του Τ.Α. Αιγιαλείας κατόπιν πληροφοριών ότι διακινούσε ναρκωτικά χάπια που συνταγογραφούσε στον ΑΜΚΑ του αλλά και βουπρενορφίνη που νόμιμα προμηθευόταν από το πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ Πατρών που παρακολουθούσε, σε διάφορους τοξικομανείς στην πόλη του Αιγίου.

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δυο άνδρες βρήκαν και κατέσχεσαν στον μεν πωλητή μια συσκευασία με οκτώ τμήματα φαρμακευτικών ναρκωτικών δισκίων, συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στον αγοραστή δύο τεμάχια φαρμακευτικού ναρκωτικού δισκίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr