background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Όλο και μεγαλώνει το μελανόλευκο ρόστερ

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Με την ομάδα του Παναιγιάλειου είχε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση χθες στην Τέμενη ο Φάνης Γκέκας. Μια άποψη αγωνιστικής συμπεριφοράς των μελανόλευκων, είχε πάρει από το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ, όταν το παρακολούθησε μαζί με τον Ρέφικ Τζιμπούρ από την κερκίδα.
Πλέον τα πράγματα κάθε μέρα αλλάζουν στον Παναιγιάλειο, ύστερα από τις συνεχείς προσθήκες ποδοσφαιριστών, που προσφέρουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις σε θέσεις και γραμμές.
Ο Φάνης Γκέκας θέλει να περάσει το γρηγορότερο τη δική του νοοτροπία και τον τρόπο ανάπτυξης στον Παναιγιάλειο. Μια πρώτη γεύση από την αγωνιστική εξέλιξη των μελανόλευκων, θα πάρει την ερχόμενη Τετάρτη στη φιλική προπονητική αναμέτρηση με την Θύελλα Αιγίου, που θα γίνει στο γήπεδο Πλαστήρα.

Φάνης Γκέκας: «Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα»

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου προτίμησε να αφιερώσει τον χρόνο του αποκλειστικά στην προπόνηση, παρά να προβεί σε δηλώσεις, αφού θεώρησε ότι είναι αρκετά νωρίς για τέτοια πράγματα. Μάλιστα η απάντησή του είχε αρκετή δόση χιούμορ, «Τι σας είπαν οι άλλοι (προπονητές) και έφυγαν;» δήλωσε χαριτολογώντας.

Δοκιμάζονται Βλαχόπουλος και Διαμαντόπουλος έρχεται ο Ιωαννίδης

Δεν έχουν τέλος οι δοκιμές στον Παναιγιάλειο και θα συνεχιστούν μέχρι να γίνουν οι τελικές επιλογές και να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Στην χθεσινή προπόνηση της Τέμενης ήσαν οι Βλαχόπουλος και Διαμαντόπουλος.

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ιωαννίδης που ανήκε στην Βέροια έρχεται από σήμερα να μπει στην προετοιμασία και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει στον Παναιγιάλειο.

Σε ατομικό πρόγραμμα οι Δημήτρης Πλατυκώστας και Στέλιος Καρβούνης

Σε ατομικό πρόγραμμα Πλατυκώστας και Καρβούνης

23 ήταν οι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Πέμπτης 9/9 του Παναιγιάλειου. Προληπτικά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Στέλιος Καρβούνης και Δημήτρης Πλατυκώστας, αφού η κατάστασή τους δεν κρύβει ανησυχία.

Έτσι και σήμερα, ο Φάνης Γκέκας θα προπονήσει τους παίκτες του Παναιγιάλειου στο γήπεδο της Τέμενης. Ο αγωνιστικός χώρος είχε παραδοθεί κουρεμένος σε υποφερτή κατάσταση και οι μελανόλευκοι θα παραμείνουν εκεί, μέχρις ότου δοθεί η άδεια να επιστρέψουν στο Δημοτικό Στάδιο.

Εντωμεταξύ στην συνεδρίαστη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μεταξύ άλλων εγκρίθηκε η παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, η οποία επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.

Από τα τελευταία αποκτήματα και ο αμυντικός Κλεό Μπούζντρα από την Προοδευτική

Ο 24χρονος Άγγελος Κουρτελέσης μπακ χαφ από την Κασσιόπη υπέγραψε στον Παναιγιάλειο

Υπό δοκιμήν ο Σπύρος Βλαχόπουλος από την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr