background img
banner
banner

Νέα αρχή για τον Χρήστο Οικονόμου στην Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας

Στη γενέτειρά του επιστρέφει ο Χρήστος Οικονόμου. Ο πρώην μελανόλευκος μέσος, υπηρετώντας την στρατιωτική του θητεία που ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δυο μήνες, είχε μεταφέρει το δελτίο του από τον Παναιγιάλειο στον Παναρκαδικό. Φυσικά όταν απολυθεί θα επιστρέψει στην περιοχή μας, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Αιγείρα / Ακράτα. Ο Χρήστος Οικονόμου αναφέρεται στο protionline.gr για την μεταγραφή του στην Αιγείρα / Ακράτα, τον δικό του ρόλο στην ομάδα και τον στόχο στο φετινό πρωτάθλημα.

«Η στρατιωτική μου θητεία και οι παρούσες ειδικές συνθήκες, με επαναφέρουν στην Αιγείρα / Ακράτα. παράλληλα καθοριστικό ρόλο έπαιξε γι’ αυτό το έντονο ενδιαφέρον του προπονητή Φίλιππου Σχοινά και της ομάδας. πιστεύω πως για τη συγκεκριμένη περίοδο, η απόφασή μου είναι ιδανική.

Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω μια νέα αρχή γεμάτη προετοιμασία και προπονήσεις, αυτό που δεν μου επέτρεψε να κάνω η στρατιωτική μου θητεία. Σαν προσωπικό ρόλο στοχεύω να συμβάλλω στις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας του τόπου μου, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε μια πορεία, που θα μείνει χαραγμένη και σημαντική από τότε που έγινε η ένωση των δυο γειτονικών σωματείων, Αιγείρας και Ακράτας.»

Για την σημαντική αυτή προσθήκη, το ΔΣ της Α.Ε. Αιγείρας / Ακράτας ανακοίνωσε:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στη ομάδα μας τον Χρήστο Οικονόμου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αιγείρα, δεν φόρεσε παλιότερα τη φανέλα της ομάδας αφού έπαιξε από πολύ μικρός και πρωταγωνίστησε σε ομάδες όπως ο Παναιγιάλειος, η Κόρινθος και ο Παναρκαδικός. Ευχόμαστε να είναι γέρος δυνατός και να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr