background img
banner
banner

Προσφορά αγάπης για τα παιδιά από το Εσπερινό ΓΕΛ Αιγίου!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΕΙΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Πιστοί στο… ραντεβού τους με την προσφορά και την αγάπη προς τα παιδιά, οι μαθητές του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Αιγίου, συγκέντρωσαν είδη καθημερινής φροντίδας και διατροφής, τα οποία παρέδωσαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το βράδυ της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν το Σπίτι του «Χαμόγελου» στην Τέμενη, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας που είχαν με τους υπεύθυνους της δομής, και παρέδωσαν το υλικό. Την αποστολή πλαισίωναν τρεις μαθητές που συνοδεύονταν από την εκπαιδευτικό του σχολείου, φιλόλογο Κωνσταντίνα Γεροντίνη. Η πρωτοβουλία ανήκε στον πρόεδρο Άγγελο Γαλιάτσο και τα μέλη του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Διδασκόντων.

Άπαντες αναχώρησαν από το Σπίτι, κλείνοντας στις καρδιές τους το γλυκό συναίσθημα της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το εν λόγω σχολείο αποδεικνύει περίτρανα τον ενεργό και ουσιώδη ρόλο του στην τοπική κοινωνία. Ο διευθυντής του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, αναφέρουν μέσω της «Π»: «Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλης της γης και για όλη την ανθρωπότητα»!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr