background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ευκαιρία ανασύνταξης στον Παναιγιάλειο

3-0 ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ

Οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης, αφού επικράτησαν σε βάρος των αντιπάλων τους και στα 5 παιχνίδια που περιλάμβανε η 8η αγωνιστική.
Τυχερή η Παναχαϊκή που είχε το ρεπό της, αλλά και με τα αποτελέσματα που είχαμε, αφού 3 από τις ομάδες που την ακολουθούσαν ηττήθηκαν.
Συγκεκριμένα τις ήττες γνώρισαν από κατώτερους βαθμολογικά αντιπάλους οι: Τηλυκράτης, Αίας Γαστούνης, Διαβολίτσι.
Το πιο άτυχο αποτέλεσμα συνέβη στη Ναύπακτο, εκεί που ο τοπικός Αστέρας χωρίς να κερδίσει τις εντυπώσεις, σημείωσε γκολ στο 94΄, βυθίζοντας στην απελπισία τους μελανόλευκους.

Περιμένουν επιστροφές στον Παναιγιάλειο

Μετά την άτυχη ήττα στη Ναύπακτο, στον Παναιγιάλειο έχουν αυτή τη φορά λίγες μέρες περιθώριο να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη με τον Τηλυκράτης, το οποίο εκκρεμεί από την 5η αγωνιστική.

Την Κυριακή γλιτώνουν το τρέξιμο οι μελανόλευκοι, προσθέτοντας μάλιστα στο λογαριασμό τους 3 άκοπους βαθμούς, δώρο από τον Αμβρακικό Λουτρού που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Συνεχίζεται το πρόβλημα με τους τραυματίες στο μελανόλευκο στρατόπεδο. Ο Καρακούτης στην χθεσινή προπόνηση δεν ακολούθησε ούτε ατομικό πρόγραμμα, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από τη Ναύπακτο και ο Μακρίδης. Σήμερα θα γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς στον μελανόλευκο αμυντικό.

Για τον Κουρτελέση έχει εκφραστεί η αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος μέχρι την Τετάρτη για να συμπεριληφθεί στην αποστολή με τον Τηλυκράτη.

Οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής

Μέρος της ζημιάς που υπέστη ο Τηλυκράτης την περασμένη Τετάρτη, ύστερα από την ήττα του 1-2 στην Άρτα, θα προσπαθήσει να …μπαλώσει, υποδεχόμενος τον πρωτοπόρο Αχέροντα. Οι φιλοξενούμενοι από το Καναλάκι, κέρδισαν πολύ δύσκολα 2-1 το Διαβολίτσι.

Με τον νέο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να ντεμπουτάρει στον πάγκο της Παναχαϊκής, η Πατρινή ομάδα ξεκούραστη ύστερα από το 3-0 χωρίς αγώνα με τον Αμβρακικό, ταξιδεύει στη Ζάκυνθο να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Στη Μεσσηνία το Διαβολίτσι θα παίξει με τον ΠΑΟ Βάρδας της γειτονικής Ηλείας. Οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Παρασκευόπουλου, πήραν κάποιες ανάσες κερδίζοντας 1-0 τον Εθνικό Σκουλικάδου, ξέρουν όμως ότι θέλουν πολλά θετικά αποτελέσματα για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην Γαστούνη ο Αίας περιμένει την Αναγέννηση Άρτας, που προέρχεται από νίκη (2-1) τον Τηλυκράτη, αλλά και με βελτιωμένη απόδοση στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Στα Βραχνέικα έχουμε αντιπάλους δυο σωματεία που βρίσκονται κάτω από την κόκκινη γραμμή. Ο Διαγόρας μετά το ρεπό του επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο, υποδεχόμενος τον Παναγρινιακό.

Οι σκόρερς στον 4ο όμιλο

Στον Παναιγιάλειο υπάρχουν 5 διαφορετικοί σκόρερς για τα αντίστοιχα 5 γκολ που έχουν μέχρι τώρα σημειώσει οι: Αλ. Αφούσσι, Μακρίδης, Βλαχόπουλος, Ψωμαράς, Σ. Αφούσσι.
Τα περισσότερα 7 γκολ στον 2ο όμιλο έχουν πετύχει οι: Ηλιόπουλος, Σιμόνι. Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερς.
7 γκολ: Ηλιόπουλος (Διαβολίτσι), Σιμόνι (Τηλυκράτης)
4 γκολ: Βέρμπης (Αχέρων)
3 γκολ: Καρακλάϊτς (Παναχαϊκή), Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας), Καπετανάκης (Διαγόρας), Αναστασιάδης (Αναγ. Άρτας)
2 γκολ: Αλεξόπουλος, Χαντί, Κυβελίδης (Παναχαϊκή), Νικολακόπουλος (Σκουλικάδο), Νιφορόπουλος, Μαχαίρας, Ρουμπάτος (Ναύπακτος), Γεωργίου, Ζδράβος (Αχέρων), Γκέτσι (Τηλυκράτης), Θ. Βλασόπουλος (Διαγόρας), Τσοπανάς (Παναγρινιακός), Σταθάτος (Γαστούνη)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr