background img
banner
banner

Δύο καταστήματα σε ένα νέο με μεγάλη δυναμική | ΦΩΤΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΗ ΤΣΑΚΑΛΟ!

Πολύτιμο συνεργάτη για επιχειρήσεις και τροφοδότη για νοικοκυριά αποτελεί εδώ και 13 χρόνια ο Ασημάκης Τσάκαλος, καθώς, μέσα από την επιχείρησή του, διαθέτει μία πλούσια γκάμα ποιοτικών, χρηστικών και οικονομικών προϊόντων, τα οποία αποτελούν σύμμαχο της εργασίας μας και πολύτιμα εργαλεία για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη συσκευασίας, δεξαμενές, βαρέλια, κάρβουνα, υγραέρια είναι λίγα μόνο από τα δεκάδες προϊόντα που θα βρει κανείς στον νέο άνετο και λειτουργικό χώρο της επιχείρησης, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 9.

Τα δύο καταστήματα της Ρήγα Φεραίου στεγάζονται πλέον σε ενιαίο χώρο, ο οποίος δίνει μεγαλύτερη δυναμική στην επιτυχημένη επιχείρηση ώστε να επεκταθεί και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Πλέον, τα προϊόντα παρατίθενται στους άνετους διαδρόμους και βρισκόμενα σε διάταξη ανά κατηγορία, είναι στη διάθεση του καταναλωτή, που είτε θα επισκεφθεί το κατάστημα για αγορές που αφορούν το σπίτι του, είτε την επιχείρησή του.

Στα «ατού» της επιχείρησης, η διανομή ειδών, αφού γίνονται δρομολόγια και παραδόσεις εντός και εκτός Αιγίου κάτι που μπορεί να εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό, ιδίως εν μέσω πανδημίας.

Μία σχέση εμπιστοσύνης 13 ετών!

Ποια είναι όμως η πορεία της επιχείρησης; Όπως εξηγεί στo protionline.gr ο ιδιοκτήτης της, Ασημάκης Τσάκαλος, ΄΄το 2008 αγόρασα το πρώτο μου μαγαζί στα Καλάβρυτα στο οποίο δούλεψα τρία χρόνια. Το 2011, έχοντας δημιουργήσει την οικογένειά μου, αποφάσισα να ανοίξω το πρώτο μου κατάστημα στο Αίγιο και να εξυπηρετώ τους πελάτες των Καλαβρύτων με διανομή παραγγελιών μία φορά την εβδομάδα. Το 2018 προχώρησα σε αγορά της επιχείρησης Καραμπούλα με βαρέλια, δεξαμενές, φιάλες υγραερίου. Σήμερα, μετακόμισα στην οδό Κορίνθου 9, ενώνοντας τα δύο καταστήματα σε ένα. Το ένα κομμάτι της επιχείρησής μας, με την επωνυμία «Τσάκαλος Ασημάκης», ασχολείται με την προμήθεια ειδών συσκευασίας σε εστιατόρια, καφέ, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία. Διαθέτουμε χαρτικά, απορρυπαντικά, αμπαλάζ και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μία μεγάλη γκάμα επαγγελματιών σε συμφέρουσες τιμές. Το άλλο κομμάτι της επιχείρησής μας ασχολείται κυρίως με τον αγρότη. Διαθέτουμε βαρέλια inox, λίμπες, δεξαμενές τροφίμων και καυσίμων, βαρέλια κρασιού και διάφορα είδη για επαγγελματική και οικιακή χρήση΄΄.

Ό,τι χρειάζονται ο επαγγελματίας, ο αγρότης, το σπίτι μας…

Στο κατάστημα βρίσκει κανείς είδη εφοδιασμού για κάθε επιχείρηση, για καταστήματα εστίασης, αναψυχής, ξενοδοχεία, κ.ά. Διατίθενται συσκευασίες για πακέτα φαγητού διαφόρων υλικών, σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών που μπορεί να εξυπηρετήσουν κρεοπωλεία, καφέ, ζαχαροπλαστεία και έτοιμο φαγητό. Ακόμη, κουτιά, τσάντες, κορδέλες, σακουλάκια, ταψάκια, κόλες περιτυλίγματος τυροκομικών, κυπελάκια μιας χρήσης για καφέ, γλυκό ή παγωτό, αμπαλάζ για δώρο, χάρτινες τσάντες πιο σκληρές, αλλά και αναλώσιμα εκκλησιαστικά είδη.

Υπάρχει ακόμη μεγάλη γκάμα ειδών για αγρότες. Για παράδειγμα, την εποχή αυτή, ο ελαιοπαραγωγός μπορεί να βρει ό,τι ακριβώς χρειάζεται, όπως ανοξείδωτα δοχεία, παγούρια, λίμπες, γυάλινα μπουκάλια και μπιτόνια. Ακόμη, ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος μπορούν να προμηθευτούν πλαστικές δεξαμενές μέχρι μεγάλα μεγέθη για νερό ή πετρέλαιο, δοχεία για γάλα κ.λπ. Θα βρούμε ακόμη κάρβουνα αλλά και φιάλες υγραερίου.

Επίσης, υλικά καθαρισμού για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση, απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων ή πιάτων αλλά και πιο εξειδικευμένα για καθαριστήρια. Σκούπες, σφουγγαρίστρες, κουβάδες, κάδους απορριμμάτων αλλά και κάθε είδους χαρτικό σε διαφορετικές συσκευασίες και πολλών τεμαχίων για μέγιστη οικονομία. Ακόμη, χαρτικά για φροντίδα ηλικιωμένων, πάνες, υποσέντονα κ.λπ.

Πιστοποιημένα προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάλογο χώρο με τόση πληρότητα προϊόντων δεν θα μπορούσε να βρει κάποιος στην περιοχή. Αναφορικά με το «βήμα» δημιουργίας του νέου καταστήματος, ο κ. Τσάκαλος επισημαίνει: ΄΄Στο νέο μας κατάστημα δημιουργήσαμε έναν χώρο που αναδεικνύονται τα προϊόντα και των δύο επιχειρήσεων. Πρόκειται για έναν άνετο και εξυπηρετικό κατάστημα, στο πλάι του οποίου, υπάρχει δημοτικός χώρος στάθμευσης για άνετο παρκάρισμα. Οι πελάτες μας, τόσο στο Αίγιο όσο και σε Καλάβρυτα – Κλειτορία μάς ακολουθούν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια σε οποιαδήποτε κίνηση – αλλαγή έχουμε κάνει. Η εμπιστοσύνη αυτή πηγάζει από τον ευγενικό και συνεπή τρόπο εξυπηρέτησης αλλά και από την κάλυψη των αναγκών τους από τη μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων που διαθέτουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή΄΄.

Με αξιοπιστία και σταθερότητα

Η παρουσία της επιχείρησης είναι πολύ σημαντική για την τοπική αγορά και τους επαγγελματίες και η επιτυχία της έχει να κάνει καθαρά με την αξιοπιστία και τη σταθερότητα που παρουσιάζει, δεδομένου ότι μπορεί να βρει κανείς ό,τι χρειάζεται σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου ακόμη κι αν έχουν αποσυρθεί από το εμπόριο κι όλα ετοιμοπαράδοτα. Επίσης, «δυνατό σημείο της» αποτελεί το γεγονός ότι υπάρχει πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής, γεγονός που σημαίνει πως σε ικανοποιητικό κόστος μπορεί να προμηθευτεί κάποιος ποιοτικά είδη με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μία επίσκεψη αρκεί για να μας πείσει!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr