background img
banner
banner

Ξεχωριστή με… καρό η Μαρία Μπακρόζη!

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ SHOPPING STAR Η “ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ” ΠΟΥ “ΑΝΕΒΑΣΕ” ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Με την πρώτη θέση στις… “αποσκευές” της επέστρεψε η Αιγιώτισσα Μαρία Μπακρόζη, από την φημισμένη και επιτυχημένη εκπομπή μόδας του Star Channel, “Shopping Star”. Η Βίκυ Καγιά “χάρισε” με την τελική βαθμολογία της το έπαθλο της πρώτης θέσης στην 56χρονη και αυτή, σε… αντάλλαγμα, έκανε μία καταπληκτική πασαρέλα στην τελική φάση του διαγωνισμού “κλέβοντας” από όλους το χειροκρότημα.

Ο λόγος “παρακίνησης” ήταν η φίλη της Μαρίας, Γιώτα Γκρέμου, που τελικά είχε… δίκιο που επέμενε να στείλει αίτηση συμμετοχής για την κολλητή της! Με 350 ευρώ διαθέσιμα για ρούχα, αξεσουάρ και κομμωτήριο εκ της παραγωγής, κατάφερε να γίνει το Νο1 της εβδομάδας στο θέμα “Ξεχωριστή με Καρό”.

Ενθουσιάστηκε η Βίκυ Καγιά με τις επιλογές και την βαθμολόγησε με 8 στα 10

Με συνολική βαθμολογία 7,5 στα 10, η “ωραία Αιγιώτισσα” (όπως την αποκάλεσαν) πήρε τις ματιές της τηλεπαρουσιάστριας της εκπομπής, αλλά και των υπολοίπων γυναικών που διαγωνίστηκαν, αφού κατά γενική ομολογία η στυλιστική της άποψη (όπως αποδείχθηκε) ήταν η ιδανική όχι μόνο σαν γενικότερο styling και ταίριασμα ρούχων, αλλά και το ικανό αποτέλεσμα για να πάρει το έπαθλο των χιλίων ευρώ. Η “ιέρεια” της μόδας Βίκυ Καγιά, σχολιάζοντας τις επιλογές της διαγωνιζόμενης, δήλωσε: “Η Μαρία έκανε εξαιρετική δουλειά. Ταίριαξε υπέροχα τα ρούχα, αναδεικνύοντας απολύτως το θέμα της βδομάδας και έκανε και πολύ καλό σετάρισμα. Τα πολύ μικρά λαθάκια που έκανε, δεν της κόστισαν τελικά τη νίκη και δίκαια πήρε την πρώτη θέση. Την βαθμολόγησα με 8. Το φόρεμα της πήγαινε τρελά, αλλά τα μποτάκια που πήρε δεν με… ξετρέλαναν ιδιαίτερα. Η τσάντα ήταν καλή επιλογή. Στην πασαρέλα εξέπεμπε μια λάμψη τέτοια, που της άξιζε η νίκη. Μπράβο στο Αίγιο!”

Βγήκε πρώτη στην καλύτερη εκπομπή μόδας στην tv

“Το Shopping Star είναι μία εμπειρία που κάθε γυναίκα πρέπει να βιώσει. Πρόκειται για μια παραγωγή οργανωμένη, με συντελεστές ιδιαίτερα ενημερωμένους και ευγενικούς. Η Βίκυ Καγιά είναι πραγματικά εξαιρετική, ένας απλός άνθρωπος που μπορείς να κάνεις παρέα πολύ ευχάριστα και άνετα, που… ταυτόχρονα εκπέμπει μια απίστευτη επαγγελματική σιγουριά στην εξειδίκευσή της, στον χώρο της μόδας και του styling. Είναι οργανωμένη παραγωγή και σαφώς, πρόκειται για την πιο αξιόλογη εκπομπή μόδας της ελληνικής τηλεόρασης, είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα, ήταν συγκινητικό.

Από την ίδια την κ. Καγιά μέχρι και τον οδηγό και τον νεαρότερο κάμεραμαν, όλοι τους ήταν πολύ καλοί και φιλικοί…” ήταν τα πρώτα λόγια της νικήτριας Μαρίας Μπακρόζη, μιλώντας στo protionline.gr για την εμφάνισή της στη δημοφιλή εκπομπή του Star Channel.

Την αίτηση συμμετοχής την έκανε… η φίλη της, Γιώτα Γκρέμου

Ερωτώμενη η κ. Μπακρόζη για το ποιο ήταν το αρχικό ερέθισμα και πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι, ανέφερε: “Την αίτηση την είχαμε στείλει την εποχή της δεύτερης καραντίνας και με την παραίνεση της φίλης μου, Γιώτας.
Επέμενε ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω. Εκείνη μου έκανε την αίτηση!” τόνισε η νικήτρια της εβδομάδας “Ξεχωριστή με Καρό”, ενώ στην ερώτηση αν περίμενε την πρωτιά αυτή, επισήμανε: “Όχι. Δεν το περίμενα καθόλου. Τα δύο κορίτσια που ήταν νεαρής ηλικίας έκαναν πολλά λάθη στις επιλογές τους. Αν δεν ήμουν εγώ αυτή, ίσως να ήταν μία από αυτές που θα άξιζαν το έπαθλο. Όμως προφανώς, είχα πολύ εύστοχες επιλογές και καλό κοντρολάρισμα στα χρήματα, που είχα διαθέσιμα.
Όταν είπε η Βίκυ το όνομά μου… τρελάθηκα! Συγκινήθηκα πολύ! Στην πασαρέλα ένιωσα πολύ άνετα, δεν αισθάνεσαι άβολα ή αμήχανα. Πέρασα καλά και την θεωρώ εκπληκτική εμπειρία. Θα το έκανα πάλι πολύ ευχάριστα!”.

Λίγα λόγια για την διαγωνιζόμενη που έφερε την… πρωτιά της μόδας στην Αιγιάλεια

Η 56χρονη Μαρία, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Μεγάλωσε, εργάστηκε και ζει στην πόλη του Αιγίου, ενώ είναι συνταξιούχος της Εμπορικής Τράπεζας. Το μεράκι της, είναι οι τάσεις της μόδας, την οποία ακολουθεί από την μικρή της ηλικία. Έδινε πάντα ιδιαίτερη βάση στις επιλογές των υφασμάτων στα ρούχα της, των χρωμάτων και των σχεδίων που θα συνδυάσει, ανάλογα την περίπτωση και την περίσταση που καλείται να βρεθεί.

Να σημειωθεί ότι, πριν από λίγο καιρό μία άλλη Αιγιώτισσα, η Φρόσω Ρόρου – όπως είχε γράψει σε ανάλογο άρθρο το protionline.gr – είχε προσπαθήσει και εκείνη να γίνει η πρώτη που θα… έφερνε το έπαθλο του Shopping Star στην Αιγιάλεια, όμως τότε “σκόνταψε” σε μεγάλες… αντιπάθειες από τις συνδιαγωνιζόμενες της, οι οποίες με την βαθμολογία τους, της είχαν στερήσει το έπαθλο, πράγμα που κατάφερε τελικά η κ. Μπαρκόζη, “δοξάζοντας” έτσι την περιοχή. Βάζοντας την δική της “σφραγίδα” στην συνολική αξία των γυναικών της περιοχής, η 56χρονη κατέληξε να πει: “Νομίζω ότι εγώ έδωσα απλά ένα… παράδειγμα καλαισθησίας από την Αιγιάλεια. Πιστεύω ότι οι Αιγιώτισσες “το ‘χουμε” με την μόδα και την ομορφιά και νομίζω ότι είμαστε πολύ όμορφες γυναίκες!” τόνισε γεμάτη καμάρι η νικήτρια του τηλεπαιχνιδιού.
Και σαφώς, έχει απόλυτο δίκιο!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr