background img
banner
banner

Παναιγιάλειος: Μακρίδης και Βίλλιος οι τυχεροί

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 

Με το μυαλό στα Βραχνέικα και με τον τρόπο που θα διεκδικηθεί εκεί το θετικό αποτέλεσμα από τον Διαγόρα, ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε την χθεσινή του προπόνηση και σύσσωμη η ομάδα κατευθύνθηκε στο «Σουρωτήρι» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ιδιαίτερα φιλική και γιορταστική η ατμόσφαιρα στο φαγητό που προηγήθηκε της πίτας, με το αγριογούρουνο και τον άρτο να είναι προσφορά από τον πρόεδρο Γιάννη Μπαλτιμά (Ψύχας bakery), το κότσι με τις ποικιλίες τις σαλάτες και τα ποτά, προσφορά από το «Σουρωτήρι», η βασιλόπιτα από το αρτοποιείο «Σπάρτακος».

Δεν έλειψαν τα αστεία και τα πειράγματα, στα οποία πρωταγωνίστησαν ο Γιάννης Μπαλτιμάς με τον Φάνη Γκέκα, ενώ πίεση δέχτηκε ο Γιώργος Μπέσκος, να βρει τον τρόπο για να έχουμε το συντομότερο δυνατόν την απόφαση της δικαίωσης του προσωρινού ΔΣ. Από το Πρωτοδικείο Αιγίου/ Με την άφιξή του στο τραπέζι, ο νομικός σύμβουλος του Παναιγιάλειου, πρόσθεσε χθες το μεσημέρι μια ευχάριστη νότα στην μεγάλη παρέα.

Με δύο φλουριά στην πίτα που «έπεσαν» στον Κώστα Μακρίδη και τον Νίκο Βίλλιο, αν και ο τελευταίος απουσίαζε στην Πάτρα για τις μαθητικές του υποχρεώσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr