background img
banner
banner

Έκοψαν πίτα εν μέσω ευχών για ειρήνη και ευημερία

ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, το Σωματείο Καθαριστών και Καθαριστριών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2022, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου. Το Σωματείο δια της προέδρου Στ. Πιερράτου ευχαρίστησε και έδωσε τις ευχές για δημιουργική, ειρηνική και ελπιδοφόρα χρονιά.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία των Μελών του Σωματείου, του δημάρχου Αιγιαλείας Δ. Καλογερόπουλου, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Γιδά, των αντιδημάρχων Δ. Καρτσωνάκη, Ν. Καραΐσκου, Γ. Ντίνου, του δικηγόρου Μαρίνου Σκανδάμη, των Προέδρων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ελευθεριώτη και Ε. Δούλου, του προέδρου και του αντιπροέδρου του Ε.Κ. Αιγίου Π. Γεωργόπουλου και Στ. Λειβαδίτη και του εκπρόσωπου του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» Αρ. Καραμάνου.

Ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και ο Μ. Σκανδάμης στο σύντομο χαιρετισμό τους έδωσαν τις ευχές τους. Ήταν μια πολλή ωραία εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά. Το σημαντικό της εκδήλωσης ήταν η απόφαση του Σωματείου να κοπεί κομμάτι για την πολυπόθητη «ειρήνη» το οποίο έκοψε ο Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου Μ. Σκανδάμης. Η όμορφη γιορτή έκλεισε με την κλήρωση τριών δώρων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr