background img
banner
banner

Βανδαλισμοί και κτηνωδία στο 5ο Δημοτικό | ΦΩΤΟ

ΟΙ… ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑ

Μπροστά σε ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν πάλι διευθυντής, εκπαιδευτικοί και μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου, με τις «επιθέσεις», όπως φαίνεται, να μην έχουν σταματημό… Αυτή τη φορά, μαζί με υποδομές του σχολείου, το θύμα ήταν ένα περιστέρι. Το πουλί της ειρήνης βρέθηκε σκοτωμένο και κρεμασμένο ανάποδα, σε μία περίοδο μάλιστα που ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την ειρήνη να χάνεται και τον θάνατο να εξαπλώνεται…

Το σχολείο πολλές φορές έχει γίνει στόχος εξωσχολικών που έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές, αφού λειτουργώντας με ένα ανεξήγητο μένος, σπάζουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους. Τζάμια, κουδούνια, θυροτηλέφωνα, κάγκελα, βρύσες, κλειδαριές, τοίχους, γραμματοκιβώτια κατά το παρελθόν έχουν καταστραφεί μάλλον για… πλάκα σε ώρες βέβαια εκτός λειτουργίας του σχολείου. Αυτή τη φορά εισέβαλαν στον χώρο, σκότωσαν το πουλί, το κρέμασαν από το δοκάρι του υπόστεγου και προφανώς πετώντας πορτοκάλια, έσπασαν τον προβολέα.

Εύλογη είναι η αγανάκτηση του διευθυντή του σχολείου Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος αναφέρει: ΄΄Έργα και ημέρες από ανήλικα εξωσχολικά παράσιτα που δρουν ανενόχλητα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου τα απογεύματα!!! Σκότωσαν το περιστέρι , το κρέμασαν από τη δοκό του υπόστεγου , έσπασαν τον προβολέα και αν είχαν τη δυνατότητα θα ισοπέδωναν όλο το κτήριο. Εισαγγελία, Αστυνομία, Δημοτική αρχή, φιλοζωικά σωματεία, ΜΜΕ, ακούει κανείς;΄΄.

Να σημειωθεί πως ο διευθυντής έχει απευθυνθεί επανειλημμένως στην αστυνομία ζητώντας την προστασία του σχολείου…


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr