background img
banner
banner

Πρώτα από την Αιγιάλεια ο Ανδρέας Ξανθός

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στην πορεία προς το 3ο Συνέδριο του κόμματος θα επισκεφτεί την Αχαΐα τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Μαρτίου, ο Ανδρέας Ξανθός, Τομεάρχης Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, ο Ανδρέας Ξανθός θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε υγειονομικές μονάδες της περιοχής (Κέντρα Υγείας, Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νοσοκομεία), θα συναντηθεί με σωματεία εργαζομένων και φορείς της περιοχής ενώ θα είναι και κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Δευτέρα 21η Μαρτίου: 9:00 Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, 10:00 Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αιγίου, 10:30 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας στην Νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου, 13:00 Επίσκεψη στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, 19:00 Ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα την “Υγειονομική Κρίση – Αποδιοργάνωση του ΕΣΥ – Οι δημόσιες υπηρεσίες Υγείας στη μετα –COVID εποχή” στην ισόγεια αίθουσα ΤΕΕ/ ΤΔΕ (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα).

Τρίτη 22η Μαρτίου: 9:00 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”, 11:00 Επίσκεψη στη ΤΟΜΥ Παραλίας, 12:00 Επίσκεψη στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Υποβολή αιτήματος για τη συνέχιση λειτουργίας της Τράπεζα της Ελλάδος στο Αίγιο

Εν τω μεταξύ, κοινοβουλευτική αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου, σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας για την ανάκληση της απόφασης παύσης λειτουργίας του γραφείου της Τράπεζας Ελλάδος στο Αίγιο την 31.03.2022, καθώς και την εξάμηνη παράταση λειτουργίας του γραφείου λόγω εξυπηρέτησης των Υπηρεσιών και των πολιτών της Αιγιαλείας και Καλαβρύτων καθώς και του Δήμου Αιγιαλείας.

Όπως τονίζουν, ΄΄το γραφείο της Τράπεζας Ελλάδος λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στη Δ.Ο.Υ Αιγίου και εξυπηρετεί την Δ.Ο.Υ Αιγίου, το Τ.Π. Δανείων, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες),νοσοκομείο, το Τελωνείο Αιγίου, άλλες υπηρεσίες και κυρίως τους πολίτες της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων καθώς και το Δήμο Αιγιαλείας. Η ξαφνική απόφαση να κλείσει άμεσα την 31.03.2022 το γραφείο της Τράπεζας Ελλάδος, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολλούς τομείς και για το λόγο αυτό θα πρέπει να εισακουστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr